Neler Yeni

GamePower Klavye Üstüne Konuşup Ortak Bir Görüş Belirleyelim

Gamepower Önerilmeli mi?

• Evet

Oylar: 21 27.6%
  • Hayır

Oylar: 55 72.4%

• Oy kullanan toplam üye
    76

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu söylediğiniz imkansız. Eğer öyle olsaydı warlock da ogre de aynı malzeme ve kaliteye sahip olurdu. 150 TL ye sattığı ürün de 500TL ye piyasa koyduğu ürün de aynı materyale sahip olsaydı kimse tercih etmezdi. Bu söylediğiniz bir nevi imkansız. Çünkü aradaki fiyat farkı tasarım ve materyal kalitesinden geliyor
Çok güzel sallıyorsunuz ya
Gp walock compact olmayan model satıştayken 280TL idi.
Ogre de 300TL aynı kaliteye sahipler zaten berbat lütfen mesaj yazarken kaynak arka taraf olmasın.
Çoğu ürünü kullandım arkadaşlarımdan mağazaya gittiğimde ve aldığım saber klavye ile.

Monitör olarakta aldıysanız pek kaliteli değiller kaliteli birkaç modeli var ve onlardan da daha iyi seçenekler var.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Ula ismi bile kalitesiz.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
İlk serileri iyiydi de son serilerde bozmaya başladılar.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Hergün en az 3-4 konu açılıyor neredeyse "Tuş basmama sorunu" adı altında :/ Bence GamePower klavye önerilmemeli çok fazla mağdur var :( Ayrıca servise gönderenler ne iade ne de hizmet alabiliyorlar sanırım :( Gamepower almak yerine Gaming Geceslerini kovalamak ya da Monster gibi servis ve iade işlemleri konusunda iyi olan şirketlerden(Benim deneyimim Monsterla oldu o yüzden onu yazdım :) ) almak gerektiğini düşünüyorum.
sizleri bilmiyorum ama full set gamepover kullanıyorum ve memlunum ben tavsiye ediyorum Gampeover warlock bane tınker v2

Avolay

80+ Gold

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Klavye sadece switch markasından ibaret değildir arkadaşlar. Redragon klavyelerde Outemu kullanıyor ama Gamepower'dan çok daha kaliteli. Neden? Çünkü fason mal üretmiyorlar.

Redragon kendi fabrikasında, kendi ürünlerini üretiyor. Gamepower'ın ürünleri gibi Çin malı klavyelerin kalitesiz olmasının sebebi PCB.

PCB, yani devre kartı kötü olduktan sonra Cherry MX olsa bile o klavye bozulur.
Aslında fason olması değil de son serilerinde bozması sorun. Başka markaya kaliteli ürünler ürettiren firmalar da var. Mesela Coolermaster, Corsair gibi firmalar PSU'larını ürettiriyorlar.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

Avolay

80+ Gold
klavye ve mouseyi alalı 1,5 sene oldu herhangi bir sorun yaşamadım gayette memlunum fp bakımından çok iyi kulaklığıda alalı 1 ay olucak memlunum
Zaten kimse eski ürünlerine laf etmiyor son serilerde kaliteyi düşürdü diyor :)?

Avolay

80+ Gold

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Şuanda GamePower'ın sadece WarCry kasası hoş bence. Diğer ürünlerde istisnalar dışında daha iyi alternatifler bulunabiliyor. Ama iyi bir indirimde alınırlar.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Hergün en az 3-4 konu açılıyor neredeyse "Tuş basmama sorunu" adı altında :/ Bence GamePower klavye önerilmemeli çok fazla mağdur var :( Ayrıca servise gönderenler ne iade ne de hizmet alabiliyorlar sanırım :( Gamepower almak yerine Gaming Geceslerini kovalamak ya da Monster gibi servis ve iade işlemleri konusunda iyi olan şirketlerden(Benim deneyimim Monsterla oldu o yüzden onu yazdım :) ) almak gerektiğini düşünüyorum.
Bende mağdur oldum 2 kere şu an uğraşmamak için göndermedim bir daha gamepower almayacağım

Mileven

80+ Silver
Ben ogre kullanıyorum bazı kişilerde sorunlu olması gamepoweri çöp yapmıyor bendeki nıye sorunlu değil ?
Bide gamepoweri olupta tuşa basmama sorunu olanlar tuşu çıkarıp içine üfleyin düzeliyor içine toz girdiği için basmıyor düzeltmeye çalışmadan sadece konu açıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,032,308
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom