Neler Yeni

GamePower Klavye Üstüne Konuşup Ortak Bir Görüş Belirleyelim

Gamepower Önerilmeli mi?

• Evet

Oylar: 21 27.6%
  • Hayır

Oylar: 55 72.4%

• Oy kullanan toplam üye
    76
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
Hocam tek bir modelden bir marka kötülenemez, lütfen modele göre önerip önermeyelim.
klavyede bir çok modelde aynı sorun var örneğin arkadaşım warlock kullaniyordu valorant oynarken birden w tuşu basmiyordu

ama w tuşuna e tarafına doğru baskı yapınca çalişiyodu

kısaca temizlik çok önemli temizledikten sonra çalışmaya başlamış sonra bu sefer e tuşu basmamış ondada temizlemiş ama ozamanda servise götürdüler

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
O zaman size şöyle söyleyeyim. Madem markayı kötülüyoruz. Kötü ve kronik sorunlu diyoruz. Markanın ürettiği her üründen (klavye maus kasa veya monitör.) 3'er tane alalım. Aldığımız ürünlerin sadece 3 tanesi bozuk çıkarsa ben eyvallahım. Ama elinize geçen 2 3 model ürün sorunlu çıktı diye koca markayı kötülemek yanlış.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Gamepower katana blue switch kullanıyorum 2. el aldım ona rağmen gayet memnunum hiçbir sorunu yok.
Çünkü eski modellerinde sorunu yok bu kafa yapısından nefret ediyorum kendim kullandım tuş bozuldu yan ibasmadı,
Çok yay sesi var ve bir tuşa basınca bazen 10 tuşa basıyordu.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Klavye mouse konusunda bişe diyemem son zamanlar da bende çok şikayet görüyorum ama kasa ve monitörde güzel iş çıkartıyorlar.

İsmail_68

80+ Bronze
Çünkü eski modellerinde sorunu yok bu kafa yapısından nefret ediyorum kendim kullandım tuş bozuldu yan ibasmadı,
Çok yay sesi var ve bir tuşa basınca bazen 10 tuşa basıyordu.
Kafa yapısı falan değil zaten bilgim yok marka hakkında sadece bende var memnunum dedim niye böyle bir çıkış yaptın ki?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O zaman size şöyle söyleyeyim. Madem markayı kötülüyoruz. Kötü ve kronik sorunlu diyoruz. Markanın ürettiği her üründen (klavye maus kasa veya monitör.) 3'er tane alalım. Aldığımız ürünlerin sadece 3 tanesi bozuk çıkarsa ben eyvallahım. Ama elinize geçen 2 3 model ürün sorunlu çıktı diye koca markayı kötülemek yanlış.
Zaten bir bildiğimiz var da söylüyoruz,
Mouseları zaten fiyatına göre kötü alınmaz bir soruna gerek yok,
Arkadaşım kulaklıkğını kullandı bozuldu
Bir de @ViperStrike_1907 da kullandı o da sorun yaşadı,
Zaten klavyeleri anlatmaya gerek yok.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hergün en az 3-4 konu açılıyor neredeyse "Tuş basmama sorunu" adı altında :/ Bence GamePower klavye önerilmemeli çok fazla mağdur var :( Ayrıca servise gönderenler ne iade ne de hizmet alabiliyorlar sanırım :( Gamepower almak yerine Gaming Geceslerini kovalamak ya da Monster gibi servis ve iade işlemleri konusunda iyi olan şirketlerden(Benim deneyimim Monsterla oldu o yüzden onu yazdım :) ) almak gerektiğini düşünüyorum.
1.5 aydır saber kullanıyorum. herhangi bir sorunu yok şimdilik.

cemtastan2301

80+ Gold
klavyede bir çok modelde aynı sorun var örneğin arkadaşım warlock kullaniyordu valorant oynarken birden w tuşu basmiyordu

ama w tuşuna e tarafına doğru baskı yapınca çalişiyodu

kısaca temizlik çok önemli temizledikten sonra çalışmaya başlamış sonra bu sefer e tuşu basmamış ondada temizlemiş ama ozamanda servise götürdüler
Hocam tek bir modelden örnek veriyorsunuz. :D En iyi markaların dahi çok kötü modelleri olabilir, bu gayet doğal ancak bir modelden koskoca bir marka kötülenemez.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
A-Ama daha ne işe yaradığını çoğu kişinin bilmediği switchleri var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A-Ama ARGB.
@hadwiger +1

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Zaten bir bildiğimiz var da söylüyoruz,
Mouseları zaten fiyatına göre kötü alınmaz bir soruna gerek yok,
Arkadaşım kulaklıkğını kullandı bozuldu
Bir de @ViperStrike_1907 da kullandı o da sorun yaşadı,
Zaten klavyeleri anlatmya gerek yok.
İnsanların kullanım şekilleriyle ilgilenmiyoruz yalnız. Fabrikadan sağlam ürün çıkıp son tüketiciyle buluşuyorsa, ve kutudan çıktığı andan itibaren sağasağlam çalışıyorsa bu markanın ürünleri düzgün ve işlevsel ürettiğini gösterir. Sonradan bozulmuş olması sizin kullanıcı hatası dediğimiz kullanım şekline girer.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hergün en az 3-4 konu açılıyor neredeyse "Tuş basmama sorunu" adı altında :/ Bence GamePower klavye önerilmemeli çok fazla mağdur var :( Ayrıca servise gönderenler ne iade ne de hizmet alabiliyorlar sanırım :( Gamepower almak yerine Gaming Geceslerini kovalamak ya da Monster gibi servis ve iade işlemleri konusunda iyi olan şirketlerden(Benim deneyimim Monsterla oldu o yüzden onu yazdım :) ) almak gerektiğini düşünüyorum.
Redragon markası ülkemize girmişken bence Gamepower'ın f/p lığı kalmadı özellikle klavyede.

Avolay

80+ Gold
1.5 aydır saber kullanıyorum. herhangi bir sorunu yok şimdilik.
Olmaz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanların kullanım şekilleriyle ilgilenmiyoruz yalnız. Fabrikadan sağlam ürün çıkıp son tüketiciyle buluşuyorsa, ve kutudan çıktığı andan itibaren sağasağlam çalışıyorsa bu markanın ürünleri düzgün ve işlevsel ürettiğini gösterir. Sonradan bozulmuş olması sizin kullanıcı hatası dediğimiz kullanım şekline girer.
O tam öyle değil "kronik sorun" denen bi olay var :(

Top Bottom