Arama sonuçları: *

1. RTX 7090Ti

HyperX Cloud 2 Wireless'ı Kablolu Kullanmak

İyi sabahlar. Yaklaşık 2 gün önce kullandığım kulaklık olan HyperX Cloud II Wireless'ı kablolu kullanmayı keşfettim, belki bilmeyenler vardır diye konu açmaya karar verdim. Önce wireless bağlantı için olan USB'yi bilgisayara takıyoruz. Sonra şarj etmek için Type-C kablomuzun bir ucunu...
  2. RTX 7090Ti

100 TL'ye kadar kulakiçi kulaklık önerisi

Mikrofonlu bir kulakiçi kulaklığa ihtiyacım var. 100 TL ye kadar önerilerinizi bekliyorum.
  3. RTX 7090Ti

Işıklı Kulaklık Önerisi

Önerin o zaman.
  4. RTX 7090Ti

birazdan sipariş verceğim, bunlardan hangi kulaklık

Comfort öneririm
  5. RTX 7090Ti

Kablosuz kulaklık önerisi

Dediğiniz kişi Hepsiburada satıcısından almış hocam.
  6. RTX 7090Ti

Öneri 850 TL ye kulaklık önerisi

Kraken TE öneririm @Furkan Aslan
  7. RTX 7090Ti

bütçede kulaklık önerisi

Etiketlediğin için saol. Cloud II Wireless öneririm. Wireless bir kulaklığa göre hiç de fena değil mikrofonu. Şarjı da bayağı gidiyor kağıt üstünde 30 saat. Rahatlık açısından da gayet konforlu. Ses seviyesini de gayet yüksek ve yeterli buldum.
  8. RTX 7090Ti

1200 TL Wireless Kulaklık Önerisi

Hayırlı olsun ne diyeyim. :D
  9. RTX 7090Ti

Arctis 7 vs arctis 9

Eğer telefonda Bluetooth olarak kullanmayacaksanız 7 işinizi görür diye düşünüyorum.
  10. RTX 7090Ti

Ben de lgs ye hazırlanıyorum da 70k setup ne demek lan 3090 5950x falan mı :D
  11. RTX 7090Ti

Yok ya 1 ay önce falan aldım
  12. RTX 7090Ti

Kendi konumu hortlattım hocam c2w aldım
  13. RTX 7090Ti

13 yıllık hayatımda aldığım iyi kararlardan biri oldu :D
  14. RTX 7090Ti

f/p sağlam kulaklık önerisi

Mesajını neden okumadınız? Adam Drop Plus dan memnun kalmadım diyor. Biraz özen gösterin lütfen.
  15. RTX 7090Ti

GamePower ranger vs steelseries arctis 1

İkisini de sat iyisini al.
  16. RTX 7090Ti

Lgitech g733 wireless vs cloud flight wireless

Ben Cloud Flight düşünüyordum sonra Cloud 2 Wireless çıktı gönlümü fethetti 1.5k fiyatı var bütçene uyarsa net c2w derim.
  17. RTX 7090Ti

Abdullah Abi HyperX Cloud II Wireless İnceler mi?

Yani bilmiyorum bazen 30 da bazen 50-70 de bazen 90 da falan kullanıyorum. Saat ölçmedim ama 1 günde en az 7 derse giriyorum, kişisel olarak da 3-4 saat falan kullanıyorum. %100 den 2 günde 37 ye düşürebildim bu şekil kullanımda, sonra şarja taktım. Tam olarak "kağıt üzerinde"sini karşılıyor mu...
  18. RTX 7090Ti

Abdullah Abi HyperX Cloud II Wireless İnceler mi?

Ben 2 haftadır kullanıyorum ama inceleme yapmaya baya üşeniyorum. LGS yüzünden oyun bilgisayarımı kaldırdım ama şarkı dinlerken falan bayağı iyi. Oyun oynayamadığım için sadece tarayıcı+zoom açabilen laptopumdan sessiz bir gameplay izledim sesleri gayet güzel alıyordum. Belki yazarım inceleme :).
  19. RTX 7090Ti

300 TL Kulaklık Önerisi

hangisi daha iyi olur? Eğer çok bir fark yoksa cm almak daha iyi olur gibi
Top Bottom