Neler Yeni

bütçede kulaklık önerisi

Umuts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Umut Benli
@Kerem Mert Cloud II Wireless kullanıyor diye biliyorum.

G733 veya Cloud II Wireless öneririm.
cloud 2 wireless e içim ısınmadı g pro x düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum bende. Bir kulaklıkta aşırı ses seviyeside aramak saçma geliyor bana sürekli olarak yüksek ses seviyesinde kullanmiyorsun sonuçta
ben kulaklığı %100den indirmiyorum 4 aydır ve hiç bir sıkıntım olmadı ses seviyesi az geliyor arctis 5 in

Flamesa

80+ Silver
cloud 2 wireless e içim ısınmadı g pro x düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kulaklığı %100den indirmiyorum 4 aydır ve hiç bir sıkıntım olmadı ses seviyesi az geliyor arctis 5 in
Kulaklıktan kulaklığa değişiyor ya ben genelde %60da kullanıyorum XB900N var bendede. Bakalım arkadaşın kulaklığı geliyormuş bir inceleme konusu açar artık :)

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
pro x alıcam sanırım kullanan birini etiketlerseniz çok mutlu olurum ona sorucağım sorular şunlar:
1 uzun kullanımda terleme ve ağrı yapıyor mu

2 ses performansı olarak nasıl

3 ses seviyesi nasıl
@ensbhdr55

TamerKs

80+ Silver
Kulaklıktan kulaklığa değişiyor ya ben genelde %60da kullanıyorum XB900N var bendede. Bakalım arkadaşın kulaklığı geliyormuş bir inceleme konusu açar artık :)
Dubaiden bir tanıdık 600 tl ye alacak ama korona olduğu için işler aksadı ve uzun süre orda kalmak zorunda kaldı. Gelir gelmez yaparım merak etmeyin

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
pro x alıcam sanırım kullanan birini etiketlerseniz çok mutlu olurum ona sorucağım sorular şunlar:
1 uzun kullanımda terleme ve ağrı yapıyor mu

2 ses performansı olarak nasıl

3 ses seviyesi nasıl
Merhaba ben geldim

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
kanka mikrofonu güzel olmasa bile hyperx cloud 2 aldım öneririm 3.5 mm jack girişi var mikrofonu çıkarıp dışarıda kullanabilirsin telefon için ses konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler ve aşırı hafif olduğu için kullanırken kafamda olduğunu dahi unuttuğum oluyor.

TamerKs

80+ Silver
kanka mikrofonu güzel olmasa bile hyperx cloud 2 aldım öneririm 3.5 mm jack girişi var mikrofonu çıkarıp dışarıda kullanabilirsin telefon için ses konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler ve aşırı hafif olduğu için kullanırken kafamda olduğunu dahi unuttuğum oluyor.
Bahsettiğin bütün artılar g pro x te de var ve ayrıca onun mikrofonu daha iyi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
@Kerem Mert Cloud II Wireless kullanıyor diye biliyorum.

G733 veya Cloud II Wireless öneririm.
Etiketlediğin için saol. Cloud II Wireless öneririm. Wireless bir kulaklığa göre hiç de fena değil mikrofonu. Şarjı da bayağı gidiyor kağıt üstünde 30 saat. Rahatlık açısından da gayet konforlu. Ses seviyesini de gayet yüksek ve yeterli buldum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Parası olan g pro x alsın arkadaşlar. Cloud 2 den iyi. Programını indirip gerekli ayarları yapınca güzel oluyor cidden. Bana sesi az geldiği için iade etmiştim ama normal bir kullanıcıya sesi yeterli gelecektir

Flamesa

80+ Silver
Parası olan g pro x alsın arkadaşlar. Cloud 2 den iyi. Programını indirip gerekli ayarları yapınca güzel oluyor cidden. Bana sesi az geldiği için iade etmiştim ama normal bir kullanıcıya sesi yeterli gelecektir
Merhaba çoğu kulaklığı kullanmışsınız sanırım xb900n'i kullanma fırsatınız oldu mu g pro x ile karşılaşırsanız ses kalitesi farkı ne kadar var müzik dinlemek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,711
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom