Onlar var bende diyorum ya :D
1777216831
bunlara ek veya alternatif önerin var mıdır ? asus nasıldır mesela soğutma kısmında arctice nazaran ekranlı hemde.
alt tarafındaki kaba çıkıntıdan bahsediyorum akvaryumdan ziyade önü camlı normal kasa gibi duruyor ondan bahsettim. Bu bütçe dediğin şeyde zaten ekran...
corsairden 6x alıp geçmek mantıklı gibi hesaplı duruyor.
1777212904
kasa güzel evet ama akvaryum tipi kasa bakınıyorum hocam görüntü önemli bu topladığım...
Hocam göbekten ışıklı bana çok çirkin geliyor ya. Bulamazsan da en kötü fanı ters çevirirsin oda olabilir.
1777212024
Şunlara bakabilirsin performansı...
reverse fanların hepsinin mi böyle etrafı ışıklı göbekten ışıklı denk gelemedim hala bakınıyorum ama , yanına arcticin sıvı soğutmasındaki fanlar sırıtacak...
Hocam kasanın fansız versiyonu da satılıyor ama devasa bi fiyat avantajı yok.
1777211164
Sıvı soğutma takacaksanız 5 tane reverse 1 tane egzoz alacaksınız.
evet baktım sadece kasa 5 k fanlı hali 5.2 k. birkaç parça birleştirip atıyorum az sonra inşallah.
1777211207
evet sıvı soğutma alacağım doğrudur. fan...
hocam beyaz sistem ve bir miktar yükseltme , aslında intel toplama amacıyla çıktım ben yola. Beyaz ekosistem hayalim var bunu gerçektleştireceğim hemen...
Ben sistemi aslında sattım ama teslimi ben sistem aldıktan sonra yapacağım :D bende şuan 4070 ti super var 1 tb m2 ssd var birde o attığım 24x2 48 gb ram...
Hocam back connect markadan markaya değişmiyor. Çoğu kasa uyumlu zaten. Mesela lian li mini v2 back connect uyumlu sen buna msi pz de takabilirsin asus btf...
Anladım aldığım ramlerden ötürü bir bağlam kurmaya çalışıyorumda bendede zaten şuanda b650 tomahawk wifi var 7800x3d ile beraber.
1777209778
asus tufu...