Neler Yeni

bütçede kulaklık önerisi

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Merhaba çoğu kulaklığı kullanmışsınız sanırım xb900n'i kullanma fırsatınız oldu mu g pro x ile karşılaşırsanız ses kalitesi farkı ne kadar var müzik dinlemek için.
Onu kullanmadım ama g pro x kullandım. Beats studio 3 kullandım. Nerede kulanacaksın sen kulaklığı ? Müzik için mi sadece ?

Flamesa

80+ Silver
Onu kullanmadım ama g pro x kullandım. Beats studio 3 kullandım. Nerede kulanacaksın sen kulaklığı ? Müzik için mi sadece ?
Ileride alinca hem oyun hemde müzik için kullanacağım. Müzik konusunda şuanki kulaklığıma yakın bir performans vermesi yeterli benim için. Xb900n 1000xm3 ün alt modeli olarak düşünülebilir ses kalitesi olarak çok eksiği yok xm3'ten.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Ileride alinca hem oyun hemde müzik için kullanacağım. Müzik konusunda şuanki kulaklığıma yakın bir performans vermesi yeterli benim için. Xb900n 1000xm3 ün alt modeli olarak düşünülebilir ses kalitesi olarak çok eksiği yok xm3'ten.
xb900n kullanmadım bişey diyemiyorum. Ama g pro x de bangır bangır ses yok bilgin olsun. Cloud 2 nin bile sesi bi tık daha fazla öyle diyim. Ses yüksekliği olarak. Ses temizliği ve bass şiddeti güzel ama

Flamesa

80+ Silver
xb900n kullanmadım bişey diyemiyorum. Ama g pro x de bangır bangır ses yok bilgin olsun. Cloud 2 nin bile sesi bi tık daha fazla öyle diyim. Ses yüksekliği olarak. Ses temizliği ve bass şiddeti güzel ama
Tamamdir teşekkür ederim

Umuts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Umut Benli
Parası olan g pro x alsın arkadaşlar. Cloud 2 den iyi. Programını indirip gerekli ayarları yapınca güzel oluyor cidden. Bana sesi az geldiği için iade etmiştim ama normal bir kullanıcıya sesi yeterli gelecektir
normal bir kullanıcı değilim sanırım yine fikir değiştiricem 4 aydır arctis 5i %100 altına indirmedim ses ekolayzer ayarım ortalama ama ses az geliyor g733 sadece pc odaklı, razer kraken te ses kalitesi berbat deniyor, blackshark v2 v2x ikisinin de 6 ay sonunda sorunları oluşuyor, cloud 2 hem eski hemde tasarımını pek beğenmiyorum ve ses kartıyla kullanımdaki dip ses beni rahatsız ediyor, başta aklımda olan modellerden hangisini önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal bir kullanıcı değilim sanırım yine fikir değiştiricem 4 aydır arctis 5i %100 altına indirmedim ses ekolayzer ayarım ortalama ama ses az geliyor g733 sadece pc odaklı, razer kraken te ses kalitesi berbat deniyor, blackshark v2 v2x ikisinin de 6 ay sonunda sorunları oluşuyor, cloud 2 hem eski hemde tasarımını pek beğenmiyorum ve ses kartıyla kullanımdaki dip ses beni rahatsız ediyor, başta aklımda olan modellerden hangisini önerirsiniz
birde babam bütçemi 700 liraya düşürdü o fiyat bandında ne önerirsiniz :/

TamerKs

80+ Silver

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde babam bütçemi 700 liraya düşürdü o fiyat bandında ne önerirsiniz :/
dolar mı yükseldi? neden heveslendirip neyse neyse
bence 700 TL kulakık önerisi konusu aç daha çok öneri alırsın
Bende öneri alabilirim bu konuda. Fury X gelirse onu alırım ama gelmezse. HS60 pro düşünüyorum. Onun dışında öneri alabilirim bende

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,808