Neler Yeni

bütçede kulaklık önerisi

Flamesa

80+ Silver
cloud 2 wirelessin mikrofonu kötü araştırmıstım o modeli ama teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

g pro x düşünmüyorum sebebi ise hali hazırda actis 5 2019 kullanıyorum rtings sitesinde aralarında ağam şahım bir fark olmadığı söyleniyor ve bazı forumlarda ses seviyesinin düşük olsuğunu okudum mikrofonuna hayran kaldım ama ses performansı konusunda çok düşündürüyor beni.
Sanırım DTS özelliğini açınca ses seviyesinde düşme oluyor. Müzik dinlemek için diğer tavsiye edilen kulaklıklardan daha iyi olduğunu düşünüyorum ben.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Buna da bakabilirsin. Açıkçası yerinde olsam ya Cloud II Wireless alırdım ya da G PRO X

Umuts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Umut Benli
Buna da bakabilirsin. Açıkçası yerinde olsam ya Cloud II Wireless alırdım ya da G PRO X
pro x alıcam sanırım kullanan birini etiketlerseniz çok mutlu olurum ona sorucağım sorular şunlar:
1 uzun kullanımda terleme ve ağrı yapıyor mu

2 ses performansı olarak nasıl

3 ses seviyesi nasıl

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
pro x alıcam sanırım kullanan birini etiketlerseniz çok mutlu olurum ona sorucağım sorular şunlar:

3 ses seviyesi nasıl
Biri vardı ama nickini unuttum. Daha önce Alpha S kullandığını söylemişti ve onu satıp G PRO X almıştı sanırsam.

Flamesa

80+ Silver
@NoThiNgMaN en son almıştı geldimi bilmiyorum bende merak ediyorum

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
eğer bütceni 1650 ye çekebilirsen cloud mix öneririm. Çok üst düzey bir kulaklık. Şarjı falan çok iyi.

TamerKs

80+ Silver

3 ses seviyesi nasıl
ses sevyiyesi 91 db ama bence gayet yeterli çünkü kulaklar için 90 db üzeri zararlıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@NoThiNgMaN en son almıştı geldimi bilmiyorum bende merak ediyorum
Hayır ya bende bekliyorum keşke Türkiye den sipariş verseydim çok uzun sürdü ama gelir gelmez incelemesini yapacağım heyecanla bekliyorum

Umuts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Umut Benli
eğer bütceni 1650 ye çekebilirsen cloud mix öneririm. Çok üst düzey bir kulaklık. Şarjı falan çok iyi.
oyun oynarken 3.5mm de oynayacağım için o kadar para dökmek mantıksız geliyor

TamerKs

80+ Silver
Sanırım DTS özelliğini açınca ses seviyesinde düşme oluyor. Müzik dinlemek için diğer tavsiye edilen kulaklıklardan daha iyi olduğunu düşünüyorum ben.
genelde yayıncılar kendi ayarlarını yaparak ve normal bir şekilde kullanıyorlar yani stereo ve gayet başarılı olduğu söylediler.(maddzy berkriptepe) ve birkaç yayıncını chatına yazdım herkes memnun olduğu ve ayarları yapınca herşeyin düzeldiğini söylediler

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
oyun oynarken 3.5mm de oynayacağım için o kadar para dökmek mantıksız geliyor
dışarda da takılacağım dediğin için bunu önerdim. Hem oyunda hem dışarda çok güzel işini görür. Eğer bütcen de yeterse bir bak derim.

Umuts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Umut Benli
dışarda da takılacağım dediğin için bunu önerdim. Hem oyunda hem dışarda çok güzel işini görür. Eğer bütcen de yeterse bir bak derim.
g pro x e kafam yattı teşekkür ederim

Flamesa

80+ Silver
genelde yayıncılar kendi ayarlarını yaparak ve normal bir şekilde kullanıyorlar yani stereo ve gayet başarılı olduğu söylediler.(maddzy berkriptepe) ve birkaç yayıncını chatına yazdım herkes memnun olduğu ve ayarları yapınca herşeyin düzeldiğini söylediler
Bencede bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum bende. Bir kulaklıkta aşırı ses seviyeside aramak saçma geliyor bana sürekli olarak yüksek ses seviyesinde kullanmiyorsun sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,816
Üyeler
163,731
Son üye
Reaven1678
Top Bottom