oldschoolcayyas
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 4999
Arkadaşlar kendim aktif olarak Razer Blackshark V2X 3.5 mm jacklı olan versiyonu kullanıyorum.
Kulaklık normalde müzik dinlemek ya da günlük pc kullanımı için çok güzel.
Malzeme kalitesi gayet iyi. Lakin CS2 ve Valorant gibi oyunlarda sesi boğuk geliyor.
İnternette yaptığım uzun araştırmalar sonucu bunun kronik bir sorun olduğunu öğrendim.
Ekolayzer ayarı yapmadan CS2 için bu kulaklığı kullanmanız imkansız.
Ben FX Sound programını kullanıyorum ve sesi düzgün bir hale getiriyorum.
Buraya kadar her şey düzgün sayılabilir.
Yalnız Ekolayzer programından dolayı Discord, Teamspeak gibi programlarda mikrofon kullandığımda oyun içindeki sesler karşı tarafa gidiyor yani sesim sekiyor.
Şimdi,
Beni bu gibi sorunlarla uğraştırmayacak, ses sekmesi, boğuk ya da düşük ses sorunu olmayan, menteşe problemleri gibi kronik sorunları olmayan, default ayarlarla ses kasabileceğim kaliteli
bir kulaklık lazım. Önerilerinize açığım.
Normalde Profesyonel CS'ciler Hyperx Cloud II kullanıyorlar ama şuanki sistemler için daha güncel kulaklıklar almamız gerektiğini söyleyenler de var.
Lütfen güzel önerilerde bulunalım.
Ayrıca önerdiğimiz kulaklıkların da eksi ve artı yönlerini belirtelim lütfen.
Açtığım bu konu umarım diğer arkadaşlar için de kaliteli bir rehber olur çünkü ben düşüncelerimi açıklayıcı bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum.
Saygılar.
Kulaklık normalde müzik dinlemek ya da günlük pc kullanımı için çok güzel.
Malzeme kalitesi gayet iyi. Lakin CS2 ve Valorant gibi oyunlarda sesi boğuk geliyor.
İnternette yaptığım uzun araştırmalar sonucu bunun kronik bir sorun olduğunu öğrendim.
Ekolayzer ayarı yapmadan CS2 için bu kulaklığı kullanmanız imkansız.
Ben FX Sound programını kullanıyorum ve sesi düzgün bir hale getiriyorum.
Buraya kadar her şey düzgün sayılabilir.
Yalnız Ekolayzer programından dolayı Discord, Teamspeak gibi programlarda mikrofon kullandığımda oyun içindeki sesler karşı tarafa gidiyor yani sesim sekiyor.
Şimdi,
Beni bu gibi sorunlarla uğraştırmayacak, ses sekmesi, boğuk ya da düşük ses sorunu olmayan, menteşe problemleri gibi kronik sorunları olmayan, default ayarlarla ses kasabileceğim kaliteli
bir kulaklık lazım. Önerilerinize açığım.
Normalde Profesyonel CS'ciler Hyperx Cloud II kullanıyorlar ama şuanki sistemler için daha güncel kulaklıklar almamız gerektiğini söyleyenler de var.
Lütfen güzel önerilerde bulunalım.
Ayrıca önerdiğimiz kulaklıkların da eksi ve artı yönlerini belirtelim lütfen.
Açtığım bu konu umarım diğer arkadaşlar için de kaliteli bir rehber olur çünkü ben düşüncelerimi açıklayıcı bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum.
Saygılar.