Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
amazondan qcy t7

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet

Excator23cm

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Xiaomi kulaklıkların çok çakması oluyor.
Çakma mı orijinal mi diye baş ağrıtmaya gerek yok bence.
Haylou Gt1 öneririm, kendim Gt1 pro modelini kullanıyorum, memnunum.
Çakması pek bulunmuyor

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-pm-HB00000K41EJ
Bu modeli almak istiyorum bütçe max 120 TL başka ne önerirsiniz?
Zaten piyasa repli ürün kaynıyor bu orjinal midir? alınır mı?
aktif olarak 2 yıldır kullanımıyorum bir kaç sıkınta bahsedeyim: 2 kere dokunuca müzik değişme özelleiği yok ,telefon konuşması sırasında dışarıyı senin sesinden çok veriyor , 2.4ghz bandını kullnadğı için modemden uzakta mesela başka oda da kullandğın zaman örnek telefonda video izliyorsun o zaman internet tıkanıyor aşırı ama aşırı yavaş oluyor 144p açmıyor öyle düşün. bunu dşında müzik dinlemek aşırı keyif verici bass vs gayet güzel .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi kulaklıkların çok çakması oluyor.
Çakma mı orijinal mi diye bas ağrıtmaya gerek yok bence.
Haylou Gt1 öneririm, kendim Gt1 pro modelini kullanıyorum, memnunum.
Çakması pek bulunmuyor
arkadaş güzel noktaya değinmiş mi dükkanı varsa oradan al

Excator23cm

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aktif olarak 2 yıldır kullanımıyorum bir kaç sıkınta bahsedeyim: 2 kere dokunuca müzik değişme özelleiği yok ,telefon konuşması sırasında dışarıyı senin sesinden çok veriyor , 2.4ghz bandını kullnadğı için modemden uzakta mesela başka oda da kullandğın zaman örnek telefonda video izliyorsun o zaman internet tıkanıyor aşırı ama aşırı yavaş oluyor 144p açmıyor öyle düşün. bunu dşında müzik dinlemek aşırı keyif verici bass vs gayet güzel .
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaş güzel noktaya değinmiş mi dükkanı varsa oradan al
Bugün avm'de baktım normalden fiyattan daha fazlaya satıyorlar ama gidip baktığımda kalmamıştı yoktu malesef. Airdot'un hemen ilk yorumunda çakma değil diyor bir adam ona güvensem mi bilemedim eğer güvenirsek Yinede Gt1 mi alayım?
@Mert Özkaya

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bugün avm'de baktım normalden fiyattan daha fazlaya satıyorlar ama gidip baktığımda kalmamıştı yoktu malesef. Airdot'un hemen ilk yorumunda çakma değil diyor bir adam ona güvensem mi bilemedim eğer güvenirsek Yinede Gt1 mi alayım?
@Mert Özkaya
Bende ikisinin arasında kalmıştım.
Hiç uğraşmak ve baş ağrıtmak istemedim şahsen. Eğer güvenilir ve orijinal olduğu net ise alınabilir. Aksi taktirde gt1 daha mantıklı bir seçim.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
@Mert Özkaya
Dediğiniz kişi Hepsiburada satıcısından almış hocam.

Excator23cm

80+ Gold

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
İyi middir fiyatını hak eder mi hocam? Zaten bu airdots'dan çok emin değilim bu airdotsdan daha mı iyi?
Ses kalitesi güzel, mikrofonu da tws için iyi. Kendim haylou gt1 kullanıyorum ve qcy t5 birçok konuda daha iyi diyebilirim. Redmi'nin bir modelini denemiştim geçen sene, gt1 den bir tık iyiydi ama hangi modeldi bilemiyorum. Ben qcy t5 öneririm. Ben tws aldığım zamanlarda pek piyasa bilgim yoktu, haylou da xioami ile ilişkili diye tercih etmiştim ama şuan qcy tercih etmekte çekinmem.

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
Top Bottom