Kablosuz kulaklık önerisi

amazondan qcy t7

Xiaomi kulaklıkların çok çakması oluyor.
Çakma mı orijinal mi diye baş ağrıtmaya gerek yok bence.
Haylou Gt1 öneririm, kendim Gt1 pro modelini kullanıyorum, memnunum.
Çakması pek bulunmuyor

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-pm-HB00000K41EJ
Bu modeli almak istiyorum bütçe max 120 TL başka ne önerirsiniz?
Zaten piyasa repli ürün kaynıyor bu orjinal midir? alınır mı?
aktif olarak 2 yıldır kullanımıyorum bir kaç sıkınta bahsedeyim: 2 kere dokunuca müzik değişme özelleiği yok ,telefon konuşması sırasında dışarıyı senin sesinden çok veriyor , 2.4ghz bandını kullnadğı için modemden uzakta mesela başka oda da kullandğın zaman örnek telefonda video izliyorsun o zaman internet tıkanıyor aşırı ama aşırı yavaş oluyor 144p açmıyor öyle düşün. bunu dşında müzik dinlemek aşırı keyif verici bass vs gayet güzel .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi kulaklıkların çok çakması oluyor.
Çakma mı orijinal mi diye bas ağrıtmaya gerek yok bence.
Haylou Gt1 öneririm, kendim Gt1 pro modelini kullanıyorum, memnunum.
Çakması pek bulunmuyor
arkadaş güzel noktaya değinmiş mi dükkanı varsa oradan al

aktif olarak 2 yıldır kullanımıyorum bir kaç sıkınta bahsedeyim: 2 kere dokunuca müzik değişme özelleiği yok ,telefon konuşması sırasında dışarıyı senin sesinden çok veriyor , 2.4ghz bandını kullnadğı için modemden uzakta mesela başka oda da kullandğın zaman örnek telefonda video izliyorsun o zaman internet tıkanıyor aşırı ama aşırı yavaş oluyor 144p açmıyor öyle düşün. bunu dşında müzik dinlemek aşırı keyif verici bass vs gayet güzel .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş güzel noktaya değinmiş mi dükkanı varsa oradan al
Bugün avm'de baktım normalden fiyattan daha fazlaya satıyorlar ama gidip baktığımda kalmamıştı yoktu malesef. Airdot'un hemen ilk yorumunda çakma değil diyor bir adam ona güvensem mi bilemedim eğer güvenirsek Yinede Gt1 mi alayım?
@Mert Özkaya

Bugün avm'de baktım normalden fiyattan daha fazlaya satıyorlar ama gidip baktığımda kalmamıştı yoktu malesef. Airdot'un hemen ilk yorumunda çakma değil diyor bir adam ona güvensem mi bilemedim eğer güvenirsek Yinede Gt1 mi alayım?
@Mert Özkaya
Bende ikisinin arasında kalmıştım.
Hiç uğraşmak ve baş ağrıtmak istemedim şahsen. Eğer güvenilir ve orijinal olduğu net ise alınabilir. Aksi taktirde gt1 daha mantıklı bir seçim.

@Mert Özkaya
Dediğiniz kişi Hepsiburada satıcısından almış hocam.

İyi middir fiyatını hak eder mi hocam? Zaten bu airdots'dan çok emin değilim bu airdotsdan daha mı iyi?
Ses kalitesi güzel, mikrofonu da tws için iyi. Kendim haylou gt1 kullanıyorum ve qcy t5 birçok konuda daha iyi diyebilirim. Redmi'nin bir modelini denemiştim geçen sene, gt1 den bir tık iyiydi ama hangi modeldi bilemiyorum. Ben qcy t5 öneririm. Ben tws aldığım zamanlarda pek piyasa bilgim yoktu, haylou da xioami ile ilişkili diye tercih etmiştim ama şuan qcy tercih etmekte çekinmem.

Geri