Arama sonuçları: *

1. E

Pc için ucuza gamepad önerisi

İndirim bitmis galiba 400olmus ama istersen temiz ikinci el 150ye bulabilirsin
  2. E

Pc için ucuza gamepad önerisi

F310 öneririm indirimde şuan
  3. E

pc de her oyun kolu kullanılır mı

Evet
  4. E

pc de her oyun kolu kullanılır mı

Bazıları PC için destek vermiyo veya yazılım gerektiriyo bence Logitech f310al gayet kaliteli ve ucuz gamepad PCde tam uyumlu calisiyo
  5. E

F310 alınır mı? Artıları ve eksileri nelerdir?

İkinci elde 150ye var ben 2tane aldım iyi bence fiyatına göre tabi orjinal dualsense falan gibi bekleme ama yeterli
  6. E

pc için Xbox controller alacağım crackli oyunlarda çalışır mı

Mesajıma zaten senin için söylemiyorum genel olarak söylüyorum demişim zaten ben adama korsan alma dememisim zaten kendi fikrimi sunmuşum işte sana zararı ne bunun sen niye celallendin triplere girdin bana bunu cevapla
  7. E

Ya olm ne alakası var oku bakalım mesajlarımı ben korsana laf etmiş miyim? Dedm ki parası olan adam orjinal alsın parası yoksa korsan alsın sen kendi kendine triplere girdin
  8. E

Sksjsozjwisheisjd değişik bir türsün sen ya ne boş yaptın ya
  9. E

La olm değişik misin sen ? Sen de bana aynı şeyi yazdın sonra susmanı isteyebilirim neden sinirlendin dedin susar mısın artık çok konuşuyorsun sen de aynı şeyi diyodun noldu?
  10. E

Tamam işte ben de senin susmanı istiyorum o zaman susar mısın artık daha fazla konuşmadan
  11. E

Bu konu seni de alakadar etmiyo ona bakarsan sen de susabilir misin o zaman? Bu bir forum ve insanlar hakaret olmadığı surece istediği şeyi yazabilir sana batan ne burda
  12. E

Diyorum ki parası yoksa tercih değil zaten tek yolu korsan ama parası varsa ve korsan oynuyosa bana bu mantıksız geliyo şöyle düşün sen cebinde para varken dükkanlara girip ona paraverip almak varken o dükkandan bir şey caliyo musun? Aynı şey gibi düşün paran varsa ve oyuna para vermeyi tercih...
  13. E

Hocam kusura bakmayın da adamın parası varken oyunlara para harcamak istememek mantıklı bir şey değil eğer oyuna harcayacak parası yoksa korsan alabilir ama parası varsa ve almiyosa bu oyuna değer vermediğini gösterir özellikle bu y kuşağında var adamlar hep 2liraya korsan CD aldıkları için...
  14. E

Oyun fiyatlarından almiyicagim demek mantıksız oluyo alamayacaklarımi derseniz daha iyi olur sonuçta 1100liraya da oyun var 100liraya da oyun var hatta 20liraya çok iyi oyunlar bile var
  15. E

Orijinal Dualshock 4 önerisi yapar mısınız?

Baglaniyo zaten Sony'nin oyunları pcye dualsensein tetik özelliğiyle geliyorlar yani evet PC de kullanırsın ama Sony'nin kolları yazılım gerektirebiliyo PC de Xbox kollari daha rahat
  16. E

Orijinal Dualshock 4 önerisi yapar mısınız?

1000liraya temiz 2.el PS5 dualsense bulabilirsiniz belki bir bakın
  17. E

Çözüldü✓ Formula 1 için oyun kolu önerisi

Algılıyor ikinci elde 140a bile bulabilirsin
  18. E

Çözüldü✓ Formula 1 için oyun kolu önerisi

F310alabilirsin o bütçeye en iyisi o gibi bende var iyi
  19. E

Yeni gamepad aldım fakat test edebileceğim oyunum yok

Aygıtlar kısmından hamepade sağ tıkla orda test kısmı var
  20. E

350tl Altı Gamepad önerisi

Logitech F310o bütçeye en iyisi ben aldım 2.elden 2 tane toplam 300liraya gayet saglamlar bence
Geri