Orijinal Dualshock 4 önerisi yapar mısınız?

Hiko335

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Bütçe
1000
1000 liraya kadar orijinal dualshock 4 arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
1000 liraya kadar orijinal dualshock 4 arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geçen hafta vatan ve teknosada 999 liraydı. Teknosa 1289 lira yapmış vatanda online yok birkaç mağazada görünüyor.

1000liraya temiz 2.el PS5 dualsense bulabilirsiniz belki bir bakın
Dualsense pcye bağlanıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox 9. Nesil gamepad 1700 liradan başlıyor.

Baglaniyo zaten Sony'nin oyunları pcye dualsensein tetik özelliğiyle geliyorlar yani evet PC de kullanırsın ama Sony'nin kolları yazılım gerektirebiliyo PC de Xbox kollari daha rahat

Geçen hafta vatan ve teknosada 999 liraydı. Teknosa 1289 lira yapmış vatanda online yok birkaç mağazada görünüyor.

Bende teknosada 999a gördüm alayım diye girdim 1289 yazıyordu inşallah indirime girer.

Baglaniyo zaten Sony'nin oyunları pcye dualsensein tetik özelliğiyle geliyorlar yani evet PC de kullanırsın ama Sony'nin kolları yazılım gerektirebiliyo PC de Xbox kollari daha rahat
Ben fifa ve pes oynayacağım zaten onun için alıyorum. Yazılımlarda benim için çok sorun değil.

Bende teknosada 999a gördüm alayım diye girdim 1289 yazıyordu inşallah indirime girer.

Ben fifa ve pes oynayacağım zaten onun için alıyorum. Yazılımlarda benim için çok sorun değil.
İnşallah hocam. O kadar çok replika var ki başka yerlere güvenilmez gibi.

Xbox 9. Nesil gamepad 1700 liradan başlıyor.
8. Nesiller de oluyor. 9. Nesile pek gerek yok gereksiz pahalı. 2. El kapalı kutular da oluyor.

Pc için ds4 alma bir de.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Neden ds4 almamam lazım hocam.
Tam uyumlu çalışmıyor, bağlantı kopması fazla oluyor, oyunlarda kullanmak için X360ce programı kullanma zorunluluğu olabiliyor. Pc için illaki ps kolu alacaksan dualsense olmalı.

1 ay önce dualsense aldım 1200 e sıfır. direkt 1000 tl zam koymuşlar abi. bu durumda xbox almak daha mantıklı bence

Tam uyumlu çalışmıyor, bağlantı kopması fazla oluyor, oyunlarda kullanmak için X360ce programı kullanma zorunluluğu olabiliyor. Pc için illaki ps kolu alacaksan dualsense olmalı.

Anladım hocam sağolun.

1 ay önce dualsense aldım 1200 e sıfır. direkt 1000 TL zam koymuşlar abi. bu durumda xbox almak daha mantıklı bence
Keşke 1200 olsa dualsense hemen alırım siz çok iyi almışsınız.

Geri