1000liraya temiz 2.el PS5 dualsense bulabilirsiniz belki bir bakın1000 liraya kadar orijinal dualshock 4 arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
PC için almayı düşünüyorsan xbox kolu daha mantıklı.1000 liraya kadar orijinal dualshock 4 arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geçen hafta vatan ve teknosada 999 liraydı. Teknosa 1289 lira yapmış vatanda online yok birkaç mağazada görünüyor.1000 liraya kadar orijinal dualshock 4 arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dualsense pcye bağlanıyor mu?1000liraya temiz 2.el PS5 dualsense bulabilirsiniz belki bir bakın
Xbox 9. Nesil gamepad 1700 liradan başlıyor.PC için almayı düşünüyorsan xbox kolu daha mantıklı.
Baglaniyo zaten Sony'nin oyunları pcye dualsensein tetik özelliğiyle geliyorlar yani evet PC de kullanırsın ama Sony'nin kolları yazılım gerektirebiliyo PC de Xbox kollari daha rahatDualsense pcye bağlanıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende teknosada 999a gördüm alayım diye girdim 1289 yazıyordu inşallah indirime girer.Geçen hafta vatan ve teknosada 999 liraydı. Teknosa 1289 lira yapmış vatanda online yok birkaç mağazada görünüyor.
![]()
Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben fifa ve pes oynayacağım zaten onun için alıyorum. Yazılımlarda benim için çok sorun değil.Baglaniyo zaten Sony'nin oyunları pcye dualsensein tetik özelliğiyle geliyorlar yani evet PC de kullanırsın ama Sony'nin kolları yazılım gerektirebiliyo PC de Xbox kollari daha rahat
İnşallah hocam. O kadar çok replika var ki başka yerlere güvenilmez gibi.Bende teknosada 999a gördüm alayım diye girdim 1289 yazıyordu inşallah indirime girer.
Ben fifa ve pes oynayacağım zaten onun için alıyorum. Yazılımlarda benim için çok sorun değil.
8. Nesiller de oluyor. 9. Nesile pek gerek yok gereksiz pahalı. 2. El kapalı kutular da oluyor.Dualsense pcye bağlanıyor mu?
Xbox 9. Nesil gamepad 1700 liradan başlıyor.
Neden ds4 almamam lazım hocam.8. Nesiller de oluyor. 9. Nesile pek gerek yok gereksiz pahalı. 2. El kapalı kutular da oluyor.
Xbox One & Xbox One X Aksesuarları ve Fiyatları - n11
Xbox One, One S, One X Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Xbox One, One S, One X Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Pc için ds4 alma bir de.
Tam uyumlu çalışmıyor, bağlantı kopması fazla oluyor, oyunlarda kullanmak için X360ce programı kullanma zorunluluğu olabiliyor. Pc için illaki ps kolu alacaksan dualsense olmalı.Neden ds4 almamam lazım hocam.
Anladım hocam sağolun.Tam uyumlu çalışmıyor, bağlantı kopması fazla oluyor, oyunlarda kullanmak için X360ce programı kullanma zorunluluğu olabiliyor. Pc için illaki ps kolu alacaksan dualsense olmalı.
Keşke 1200 olsa dualsense hemen alırım siz çok iyi almışsınız.1 ay önce dualsense aldım 1200 e sıfır. direkt 1000 TL zam koymuşlar abi. bu durumda xbox almak daha mantıklı bence