pc için Xbox controller alacağım crackli oyunlarda çalışır mı

Tamam işte ben de senin susmanı istiyorum o zaman susar mısın artık daha fazla konuşmadan
Susmuyorum ağlayarak günlüğüne yazabilirsin, bıktım sizin gibi oyun bekçilerinden size özel konu açalım orda tatmin edin kendinizi

Susmuyorum ağlayarak günlüğüne yazabilirsin, bıktım sizin gibi oyun bekçilerinden size özel konu açalım orda tatmin edin kendinizi
La olm değişik misin sen ? Sen de bana aynı şeyi yazdın sonra susmanı isteyebilirim neden sinirlendin dedin susar mısın artık çok konuşuyorsun sen de aynı şeyi diyodun noldu?

La olm değişik misin sen ? Sen de bana aynı şeyi yazdın sonra susmanı isteyebilirim neden sinirlendin dedin susar mısın artık çok konuşuyorsun sen de aynı şeyi diyodun noldu?
Sus hadi uğraşamıcam seninle

arkadaşlar sakin olun korsan orjinal tartışması yapmıyoruz, korsanda çalışır mı diye sormuş evet çalışır bitti bu kadar.

şu an çakma bir ps3 gamepadim var ama steam dışında (, origin, xbox gamepass, uplay vs) hiç bir oyunda çalışmıyor. buralarda çalışacğından eminim ama crackli oyunlarda çalışır mı acaba, oyun fiyatlarından ötürü artık yeni oyunlar satın almayacağım. crackli oynamayı düşünüyorum
ScpToolkit denediniz mi çalışması lazım

Evet abicim ben de bundan bahsediyorum arkadaş oyun bekçisi olduğu için yazmadan savunmadan duramıyor sanırım.

Rahatsız oluyorsan susabilirsin.
Ya olm ne alakası var oku bakalım mesajlarımı ben korsana laf etmiş miyim? Dedm ki parası olan adam orjinal alsın parası yoksa korsan alsın sen kendi kendine triplere girdin

Ya olm ne alakası var oku bakalım mesajlarımı ben korsana laf etmiş miyim? Dedm ki parası olan adam orjinal alsın parası yoksa korsan alsın sen kendi kendine triplere girdin
Tamam adamın sorduğu soruyla senin verdiğin cevabın ne alakası var onu bi anlat susucam.

Tamam adamın sorduğu soruyla senin verdiğin cevabın ne alakası var onu bi anlat susucam.
Mesajıma zaten senin için söylemiyorum genel olarak söylüyorum demişim zaten ben adama korsan alma dememisim zaten kendi fikrimi sunmuşum işte sana zararı ne bunun sen niye celallendin triplere girdin bana bunu cevapla

Geri