Arama sonuçları: *

1. Turkmangg123

3.5k, 2.el Dualsens 5 mantıklı mı?

https://www.idefix.com/sony-ps5-dualsense-wireless-controller-oyun-kolu-siyah-ithalatci-garantili-p-800464?vendorId=10940&ref=akakce&v=1.31 Al sıfır
  2. Turkmangg123

Fantech eos pro mu 9. Nesil xbox mı

İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hiç Xbox düzen gamepad kullanmadığım için nasıl tarif ederim de bilmiyorum açıkçası.
  3. Turkmangg123

Çözüldü✓ PC için DualSense alınır mı?

Kankam güveniyorsan şoka alabilirsiniz. Forumlara sorun istediğinizi ama bilinki elbet birisi beğenmez bu ürünü. Yok şu kolda zort özelliği var yok onda bırt sorunu var. Bu her zaman devam eder. Dualsense gayette güzel bir koldur ve parasının hakkını verir. Çok merak ediyorum bu insanlar...
  4. Turkmangg123

Çözüldü✓ PC için DualSense alınır mı?

Yani fiyat iyi değil. Akalçeden baktım ve normal beyaz dual sende 2920 lira, siyah olan 3100. Ordan alın en azındab garantisi daha düzgün olur
  5. Turkmangg123

2-3k arası gamepad önerisi

8bitdo, msi gc30. Bildiklerim bu. Wraith sitesinden bakabilirsin
  6. Turkmangg123

Bazı özellikleri kullanamazsın. Adaptive trigger gibi. Yoksa iyi. Eskiye göre daha iyi
  7. Turkmangg123

https://www.idefix.com/sony-playstation-5-dualsense-controller-ps5-kol-ithalatci-garantili-p-800458?vendorId=6555&ref=akakce&v=1.78.3
  8. Turkmangg123

PS5 Dualsense alınır mı

Kanka farketmez. Gir akakçeye bak. Sadece PTT ve n11 olmasın
  9. Turkmangg123

PS5 Dualsense alınır mı

Dualsense alabilirsin hocam gayet iyi çalışıyor. Ayrıca bie programla adaptive trigger bile çalıştırabilirsin
  10. Turkmangg123

Gamepad önerisi PC için

F710 boşver alma. Singleplayer oyund asıkıntı yok ama online oyunda bazen tuş takılma problemi oluyor. Bizzat kendim test ettim ayrıca saçma sapan bir yapısı var hiç ergonomik değil
  11. Turkmangg123

Öneri 2500 TL Gamepad Önerisi Varmı

Valla abi çok bişey yok yani. Uygulama ismi DS4 müydü neydi. Birkaç gün oynadım dualsense ile ancak bir bluettoth sorunu görmedim. Bu arada TP link ub500 alabilirsin
  12. Turkmangg123

Hocam bir tane Bluetooth adaptörü alırsanız rahat kullanırsınız. Üstelik dualsense normalde tam performans çalışmaz ancak YouTube a yazarsanız bir uygulama var onu kullanınca tam performans kullanabilirsiniz adaptive trigger felan
  13. Turkmangg123

Dualsense
  14. Turkmangg123

Bu oyun kolu iyi midir

https://ty.gl/dohv2stms7 Bu kol nasıldır veya bu fiyat bandında başka hangi kollar vardır? Önerilere açığım Not: F710 Xbox veya Xbox a benzeyen tasarımda öneride bulunmayınız sevmiyorum o tasarımı
  15. Turkmangg123

Fc24 İçin Kol Almayı Düşünüyorum Sizce Hangisini Tercih Etmeliyim

Dualshock alma çakma oldukları içi soeun çıkarır. Ben techstorm exotic t28 pro aldım 1719735696 Dualshock 4 ama dualsense şeklinde 1719735713 Dualsense alabilirsin bu arada çok iyi oluyor
Geri