Merhabalar iyi forumlar
Sayın hocalarım 2500 TL limitim var bilgisayar ile uyumlu bir gamepad arıyorum fifa ve elden ring oynicam önerilerinizi bekliyorum
2.Soru:xbox kolları pc ile tam uyumlu mu?
Teşekkür ederim hocam kullanmadan önce ayar filan yaptınızmı regedit üzerinden yoksa direkt tak çalıştırmıydı1 aydır kullanıyorum. PES, God of War ve Forza Horizon da denedim , gayet güzel. Tetik hassasiyeti iyi. Monster Gamepad i iade edip almıştım![]()
MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gaming Gecesi nde ara ara indirime giriyor 1900 TL gibi
Direkt USB Dongle ı takıp çalıştırdım. 1 ayda daha 2 kere şarj ettim, şarjı da gayet iyi gidiyor. Itopya dan almıştımTeşekkür ederim hocam kullanmadan önce ayar filan yaptınızmı regedit üzerinden yoksa direkt tak çalıştırmıydı
Teşekkür ederim hocam inceliyeceğimDirekt USB Dongle ı takıp çalıştırdım. 1 ayda daha 2 kere şarj ettim, şarjı da gayet iyi gidiyor. Itopya dan almıştım
Ana kart bluetooth desteklemiyor birde bilgisayara bağladıktan sonra herhangi bir ayar gerekiyormu yoksa tam uyumlu mu?Dualsense
Ana kart bluetooth desteklemiyor birde bilgisayara bağladıktan sonra herhangi bir ayar gerekiyormu yoksa tam uyumlu mu?Drek xbox al hocam yanında şarjlı pil aldinmi tamamdır ha birde bluetooth desteklemiyorsa anakart onunda aparatini al okeysin
En iyi performansı 2.4 GHz ile alırsın, bluetooth ile tam performans alamazsın.Teşekkür ederim hocam inceliyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ana kart bluetooth desteklemiyor birde bilgisayara bağladıktan sonra herhangi bir ayar gerekiyormu yoksa tam uyumlu mu?
Ana kart bluetooth desteklemiyor birde bilgisayara bağladıktan sonra herhangi bir ayar gerekiyormu yoksa tam uyumlu mu?
herhangı bır ayar yok tak calıstır gamepad desteklı her oyunda calısıyor zaten pc ıcın en ıdealı xboxturTeşekkür ederim hocam inceliyeceğim
dostum xbox game padı alıyorsun mumkunse cuma ıncehesap ındırımlerını bekle ben ordan aldım 2 ay once 2.1k ya suan 2.2 - 2.3 kya satılıyor ındırımde bırde yanına attıgım lınklerdekı urunlerı alıyorsun tamamdırTeşekkür ederim hocam inceliyeceğim
Hocam bir tane Bluetooth adaptörü alırsanız rahat kullanırsınız. Üstelik dualsense normalde tam performans çalışmaz ancak YouTube a yazarsanız bir uygulama var onu kullanınca tam performans kullanabilirsiniz adaptive trigger felanAna kart bluetooth desteklemiyor birde bilgisayara bağladıktan sonra herhangi bir ayar gerekiyormu yoksa tam uyumlu mu?
konu açsana hocamBeyler yarın PC Alacam acil 16.500 TL yi geçmicek bı hazır sistem önerir misiniz? acil lazım
xbox 9. nesil en mantıklısı olur, pc ile tam uyumluMerhabalar iyi forumlar
Sayın hocalarım 2500 TL limitim var bilgisayar ile uyumlu bir gamepad arıyorum fifa ve elden ring oynicam önerilerinizi bekliyorum
2.Soru:xbox kolları pc ile tam uyumlu mu?
Bu d benim GC20 V2 incelemem. Aralarındaki tek fark kablo1 aydır kullanıyorum. PES, God of War ve Forza Horizon da denedim , gayet güzel. Tetik hassasiyeti iyi. Monster Gamepad i iade edip almıştım![]()
MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gaming Gecesi nde ara ara indirime giriyor 1900 TL gibi