Vesselam
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 1,145

Al sıfır![]()
Sony PS5 DualSense Wireless Controller Oyun Kolu Siyah (İthalatçı Garantili) - idefix
Sony PS5 DualSense Wireless Controller Oyun Kolu Siyah (İthalatçı Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Playstation 5 Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Garanti açısından bunlara yonelmedim de bilemedim şimdi3200 bandına sıfırı olan bir ürün bu.
Bakayım hocam incelemesine. Hangi alanda daha avantajlı olur dualsens 5e göre kısaca ozetleme şansın var mıdeğil gamesir cyclone 2 al
Tmr stickler sayesinde daha hassas ve stick drift olmuyor. Tetik kilitleri mevcut, şarj standı mevcut, dongle mevcut, pc ile tam uyumlu. Tek eksiği haptic ve adaptif trigger olmaması. Jiroskop dahi var.Garanti açısından bunlara yonelmedim de bilemedim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakayım hocam incelemesine. Hangi alanda daha avantajlı olur dualsens 5e göre kısaca ozetleme şansın var mı
İncelemesine de baktım, alacağım hocam sağolun.Tmr stickler sayesinde daha hassas ve stick drift olmuyor. Tetik kilitleri mevcut, şarj standı mevcut, dongle mevcut, pc ile tam uyumlu. Tek eksiği haptic ve adaptif trigger olmaması. Jiroskop dahi var.