İkinci El Direksiyon Seti Alınır mı?

Erwn2541

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
20000
Beyler hep hayalim olmuştur direksiyon seti bende yazin almayi dusunuyorum fakat fiyatlar çok yüksek olduğu için 2. El alayım dedim ve 19k ya mart ayında alınmış thrustmaster t300rs + logitech vites ilanı gördüm fakat güvenemedim sizce alınır mı? yoksa sıfır logitech falan mı alayım

Beyler hep hayalim olmuştur direksiyon seti bende yazin almayi dusunuyorum fakat fiyatlar çok yüksek olduğu için 2. El alayım dedim ve 19k ya mart ayında alınmış thrustmaster t300rs + logitech vites ilanı gördüm fakat güvenemedim sizce alınır mı? yoksa sıfır logitech falan mı alayım
g29 alabilirsinde hocam tabii moza yada trustmaster gibi zevk verir mi bilmem peki ürün kutu faturalı garantili mi sizin baktığınız

logitech tavsiye etmem kayış sistem değilde dişli sistem kullanıyor feedbacki de güzel değil g29 un t300 2. olmasda t300 den vazgeçmeyin derim vitesi sonrada halledebilirisiniz

2.el g29 al 10k.

g29 alabilirsinde hocam tabii moza yada trustmaster gibi zevk verir mi bilmem peki ürün kutu faturalı garantili mi sizin baktığınız
Faturali garantili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

logitech tavsiye etmem kayış sistem değilde dişli sistem kullanıyor feedbacki de güzel değil g29 un t300 2. olmasda t300 den vazgeçmeyin derim vitesi sonrada halledebilirisiniz
O yuzden almak istemiyorum logitech

simülasyonların kralı trustmaster ve mozadır bana göre

Kanka anlamıyorsan ikinci ele bulaşma ver 20k ya sıfır g29 alırsın ne diye ikinci ele bulaşıyorsun

Alınır hatta sıfırdan ziyade 2. el alınmasını tavsiye ederim. Çünkü insanlar genelde sıfır alıyor ve kısa sürede sıkılıp ikinci elde satmaya çalışıyor. Bu sayede de sıfıra yakın cihazları uygun fiyata bulabiliyorsun. Ayrıca sen de aynı şekilde kısa sürede sıkılabilirsin, sıkıldığında zarar etmeden satmak için 2. el almakta fayda var.

Vites ve debriyaj olmasını istiyorsan o bütçede Thrustmaster T300 + Thrustmaster TH8S tavsiye ederim. Logitech vitesi de olabilir ancak T300 ile uyumlu olmadığı için ekstra bir adaptörle kullanmak gerekiyor ve bu adaptör bazı oyunlarda uyumsuzluk çıkartabilir. Düşük ihtimal ancak ben olsam riske girmeyip TH8S tercih ederdim. Ayrıca bence TH8S, Logitech vitesten daha işlevsel çünkü fazladan 1 vites yuvası var ve geri vitese atmak daha kolay. Logitech'de geri vitese atmak için vitesi bastırıp 6. vitesin konumuna çekmek gerekiyor ve bu bence pek rahat değil.

Vites ve debriyaj olmasa da olur dersen Direct Drive olması sebebiyle Moza R3 çok daha iyi bir set. Ayrıca bu sete ilerleyen süreçte debriyaj ve vites eklemesi de yapabilirsin.

Geri