Sorununu whatsapp üzerinden yazınca baya yardımcı oldular. Yeni parça gönderecekler. Bende iadeyi iptal ettim. Satıcının ilgisi çok hoştu. Ve sorunlarımda çözülecek gibi.
1663082872
En yakın ikea büyük ihtimal 200km. Markusa keşke param yetse:/
Berlin modelini bugün iade ettim markanın. Koltuğu Shaq oturacak gibi tasarlamışlar 175 olmama rağmen kullanamadım büyüklüğünden. Ayrıca çıt diyip kırılacak gibiydi de. Kutu içeriği ise tam felaket bahsetmek istemiyorum. İade işlemleri tamamlanınca forumda bahsedeceğimi.
Ders çalışırken ve 3D tasarım yaparken kullanmalık bir sandalye istiyorum. Saatlerce oturtabileceğim terletmeyecek ve uzun ömürlü olsun istiyorum.
https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu-ofis-sandalyesi
Ben kısa süre araştırma sonucu bunu buldum.
Oyuncu koltuğu olmasına zorunlu değil. Makamlardaki gibi kocaman bir şey de olmasın.
Ben Xdrive Akdeniz serisini düşündüm. Düşünceleriniz nelerdir. Teşekkürler…
Koltuk arıyorum sıradan bir şekilde oyun oynarken felan kullanacağım. Maks 1900 tl gibi fiyatlara çıkabilirim. En önemli şey dayanıklılığı ve başına bir şey geldiğinde karşımda muhattap bulabileceğim bir marka istiyorum.
Ben orijinal sanmıştım bir çok sitede var çünkü.
Bu tür Mousepadlere(90*40 30tl olanlara) de güvenmiyorum. Ama steelseriesin küçücük mousepadine de o kadar para vermek istemiyorum.