bence yeter2-3 yıl önce almışımdır masamı iyi mi boyutu kasayı da koyabilir miyim yoksa tek monitör ü mü koyabilirim (masamı biraz dağınık kusura bakmayın )
koyarsin2-3 yıl önce almışımdır masamı iyi mi boyutu kasayı da koyabilir miyim yoksa tek monitör ü mü koyabilirim (masamı biraz dağınık kusura bakmayın )
off tam yayıncı yeri orası sola da iki tane monitör koycaksınon numara2-3 yıl önce almışımdır masamı iyi mi boyutu kasayı da koyabilir miyim yoksa tek monitör ü mü koyabilirim (masamı biraz dağınık kusura bakmayın )
sol alt tarafta kitaplık var o sıkıntı biraz yaoff tam yayıncı yeri orası sola da iki tane monitör koycaksınon numara
zaten yayın açmayı düşünüyorumoff tam yayıncı yeri orası sola da iki tane monitör koycaksınon numara
Bence yeter2-3 yıl önce almışımdır masamı iyi mi boyutu kasayı da koyabilir miyim yoksa tek monitör ü mü koyabilirim (masamı biraz dağınık kusura bakmayın )
galiba koçtaştan aldım ama en son koçtaş a gittiğimde yoktu ama kesin bi şey söyleyemem koçtaş a bak derimBence yeter
Nerden aldığını hatırlıyor musun ben de böyle masa arıyorum?