Arama sonuçları: *

1. Enes3841

AMD Ekran Kartı Sıcaklığı düşürme.

Hahahahah monitörsüzlük çok kötüdür Allah korusun. Ekran kartı sorunu olsa bile çalışır ama elinde RTX2080 olsa bile monitör olmadan bi işe yaramaz :D Senin işin daha zor
  2. Enes3841

Dediğim olayın olmasıyla ilk corona virüs vakası görüldü diyebilirim. Nasıl çözerim falan bakarken zaman geçti de geçti. Şuanda da göndermek pek mantıklı değil :D Virüs meselesi bittiği gibi göndericem
  3. Enes3841

Ben ekran kartına bi ara denedim undervolt. O güne nalet ediyorum. Ondan sonra undervoltdan mı kaynaklı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama kasadan sürekli ince tiz bi ses geliyo nerden geliyor çözemedim. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
  4. Enes3841

PC reset atıyor

HDD varsa HDD tak bir de öyle dene SSD den kaynaklı olabilir
  5. Enes3841

Yardım ekran kartımın yanında sarı ünlem işareti çıkıyor

Dostum öyle değil. İnternetten bak SİSTEM geri yükleme diye bir dünya makale var. İlla bulursun bitane işine yarayacak buradan yazmam cok uzun sürer
  6. Enes3841

Sistem geri yükleme yaparak sorunun olmadığı tarihe gidersin. Ve sorunun neyden kaynakllandıgını bulmus olursun arastırarak
  7. Enes3841

Reis sistemi geri yükle sorun düzelecektir.
  8. Enes3841

Laptobumdaki gtx950m ekran kartını kullanamıyorum.

Dostum oyun oynarken bir daha bak 950M kullandığını göreceksin
  9. Enes3841

OBS'in FPS Düşürmesi

Önemli değil dostum. Kolay gelsin
  10. Enes3841

OBS'in FPS Düşürmesi

OBS kullanman şart değilse bende de olan XSplit Gamecaster programını kullanmanı öneririm
  11. Enes3841

Yardım LAPTOP İŞLEMCİ EKRAN KARTI KULLANIYOR

Önemli değil ;)
  12. Enes3841

Yardım LAPTOP İŞLEMCİ EKRAN KARTI KULLANIYOR

Yanlış bilmiyorsam 2 ekran kartı olan sistemlerde bir ekran kartı düşük yükte bir ekran kartı ağır yükte devreye giriyordu. Superposition vb. bir bench uygulamasıyla test etmeni tavisye ederim
  13. Enes3841

Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti

Ekran kartı driverini güncelledikten sonra olduysa sistemi geri yükle. Neden diye sorarsan. Yeni yüklediğin driverin dosyaları eski driveri yüklerken sorun çıkarabiliyor.
  14. Enes3841

Windows görev çubuğu sorunu

Görev yöneticisinden Dosya Gezgini'ni sonlardırmayı dene
  15. Enes3841

Oyunlarda Drop Sorunu

X.M.P profili seçmeni ve tekrardan test edip bizi bilgilendirmeni tavsiye ederim.
  16. Enes3841

OBS'in FPS Düşürmesi

Sanırım Nvidia ekran kartı kullanıyorsun. Kendi programını kullanmayı denedin mi video çekerken. Tabii video çekiyorsan.
  17. Enes3841

OBS'in FPS Düşürmesi

Ekran kartı markası ne ise söylersen yardımcı olabilirim.
  18. Enes3841

Ekran kartı problemi

Bu arkadaş sorunun çözüldüğünü söylemiş. Söylenilen şeyleri yapmayı deneyebilirsin.
  19. Enes3841

Yardım 8 GB RAM, kullanılabilir 6 GB

Ekran kartın paylaşımlı olduğu için. Bende de aynı sorun var. Paylaşım nasıl kapatılır benim de aradığım çözümlerden.
Top Bottom