Formatlı bilgisayara hiçbir şey indiremiyorum. İnternet Explorer var bilgisayarda. Bir şey indirmek istediğimde kendini kapatıyor. Tekrar deniyorum yine kapatıyor. Google Chrome indirmek istedim yine kapattı. Ne yapmalıyım?
Güvenlik duvarını kapatmayı dene.Formatlı bilgisayara hiçbir şey indiremiyorum. İnternet Explorer var bilgisayarda. Bir şey indirmek istediğimde kendini kapatıyor. Tekrar deniyorum yine kapatıyor. Google Chrome indirmek istedim yine kapattı. Ne yapmalıyım?
Windows sürümü nedir
Windows'u hangi siteden indirip kurulum yaptın?
w 7 32bitWindows sürümü nedir
Başlat Çalıştır'a regedit yazıp enter'a tıklayın. Açılan pencerede şu yolu izleyin
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Winlogon kayıt anahtarının karşısındaki "Shell" kayıt girdisinin sağında "explorer.exe" yazıp yazmadığını kontrol edin. Eğer yazmıyorsa "Shell" kayıt girdisine çift tıklayın ve "explorer.exe" yazıp (tırnaklar olmadan) tamam'a tıklayın. Daha sonra Kayıt defterini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Geçmiş olsun.?
Explorer.exe yazıyorBaşlat Çalıştır'a regedit yazıp enter'a tıklayın. Açılan pencerede şu yolu izleyin
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
Winlogon kayıt anahtarının karşısındaki "Shell" kayıt girdisinin sağında "explorer.exe" yazıp yazmadığını kontrol edin. Eğer yazmıyorsa "Shell" kayıt girdisine çift tıklayın ve "explorer.exe" yazıp (tırnaklar olmadan) tamam'a tıklayın. Daha sonra Kayıt defterini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Geçmiş olsun.?
3gb ram var Intel pentium dual core t4400 varLaptopmu sistem bilgisi verir misiniz ?