Neler Yeni

Formatlı bilgisayara hiçbir şey indiremiyorum.

Said

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Said Taşcı
Formatlı bilgisayara hiçbir şey indiremiyorum. İnternet Explorer var bilgisayarda. Bir şey indirmek istediğimde kendini kapatıyor. Tekrar deniyorum yine kapatıyor. Google Chrome indirmek istedim yine kapattı. Ne yapmalıyım?

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Windows'u hangi siteden indirip kurulum yaptın?

rovales

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert atilla
Windows sürümü nedir

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Windows 7 Den Uzak Dur. Hemen Windows 10 64bit İşletim Sistemine Geçmeni Tavsiye Ederim.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Formatlı bilgisayara hiçbir şey indiremiyorum. İnternet Explorer var bilgisayarda. Bir şey indirmek istediğimde kendini kapatıyor. Tekrar deniyorum yine kapatıyor. Google Chrome indirmek istedim yine kapattı. Ne yapmalıyım?
Güvenlik duvarını kapatmayı dene.

rovales

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert atilla
Başlat Çalıştır'a regedit yazıp enter'a tıklayın. Açılan pencerede şu yolu izleyin
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

Winlogon kayıt anahtarının karşısındaki "Shell" kayıt girdisinin sağında "explorer.exe" yazıp yazmadığını kontrol edin. Eğer yazmıyorsa "Shell" kayıt girdisine çift tıklayın ve "explorer.exe" yazıp (tırnaklar olmadan) tamam'a tıklayın. Daha sonra Kayıt defterini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Geçmiş olsun.?

Said

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Said Taşcı
Başlat Çalıştır'a regedit yazıp enter'a tıklayın. Açılan pencerede şu yolu izleyin

Winlogon kayıt anahtarının karşısındaki "Shell" kayıt girdisinin sağında "explorer.exe" yazıp yazmadığını kontrol edin. Eğer yazmıyorsa "Shell" kayıt girdisine çift tıklayın ve "explorer.exe" yazıp (tırnaklar olmadan) tamam'a tıklayın. Daha sonra Kayıt defterini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Geçmiş olsun.?

Explorer.exe yazıyor

Top Bottom