Neler Yeni

Yardım LAPTOP İŞLEMCİ EKRAN KARTI KULLANIYOR

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Arkadaşlar sipariş ettiğim hp notebook bugün elime ulaştı. Tüm driverları yükledim ama hala Vega Graphics kullanılmaya devam ediyor bir türlü 1650’ye alamadım yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Özdemir
Arkadaşlar sipariş ettiğim hp notebook bugün elime ulaştı. Tüm driverları yükledim ama hala Vega Graphics kullanılmaya devam ediyor bir türlü 1650’ye alamadım yardımcı olur musunuz
Windows arama kısmına aygıt yöneticisi yaz aygıt yöneticisine gir oradan görüntü bağdaştırıcılarını seç onun altında 1650 ile vega graphics gelicek oradan 1650yi sağ tıklayıp etkinleştir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Nvidia denetim masası üzerinden ayarlayabilirsiniz. Ama oyuna girdine çalışıyor merak etme. Bende öyle sanıyordum ama çalışıyor. Oyundayken görev yöneticisinden bakabilirsin.

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows arama kısmına aygıt yöneticisi yaz oradan görüntü bağdaştırıcılarını seç onun altında 1650 ile vega graphics gelicek oradan 1650yi sağ tıklayıp etkinleştir.

etkin gözüküyor şuan sadece devre dışı bırak seçeneği var ve sürücüyü güncelle vs

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dediğime bakarmısın?
etkin gözüküyor şuan sadece devre dışı bırak seçeneği var ve sürücüyü güncelle vs

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Yanlış bilmiyorsam 2 ekran kartı olan sistemlerde bir ekran kartı düşük yükte bir ekran kartı ağır yükte devreye giriyordu. Superposition vb. bir bench uygulamasıyla test etmeni tavisye ederim

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Nvidia denetim masası üzerinden ayarlayabilirsiniz. Ama oyuna girdine çalışıyor merak etme. Bende öyle sanıyordum ama çalışıyor. Oyundayken görev yöneticisinden bakabilirsin.

bende öyle umuyordum çünkü bir türlü değişmiyor elle seçtiğim halde. Ürün geleli 1 saat oldu oyun yüklensin bakacağım

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay
Yanlış bilmiyorsam 2 ekran kartı olan sistemlerde bir ekran kartı düşük yükte bir ekran kartı ağır yükte devreye giriyordu. Superposition vb. bir bench uygulamasıyla test etmeni tavisye ederim

bakacağım sağolun

tbugra0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Buğra Onay

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Nvidia Denetim Masasında 3D Ayarların Yönetilmesinde Daha Yüksek Performanslı ( Nvidia ) Olanı Seçeceksin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Adam yapmış? Neden okumadan cevap veriyorsunuz bir türlü anlamadım gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,838
Üyeler
165,081
Son üye
Solider00
Top Bottom