Arama sonuçları: *

1. simo0275

Yardım Valorantta 50-100 fps kaybı yaşıyorum

oyuna gelen güncellemeden kaynaklı olabilir diğer oyunlarda aynı değerleri görüyorsan takma
  2. simo0275

Laptop teknik sorunlar

ben rog kulllanıyordum chorome da yükse kgb lı indirmede kilitlenme olabiliyord onda sordum
  3. simo0275

Laptop teknik sorunlar

arka planda yüksek gb lı indirmemi yapıyorsun
  4. simo0275

Yardım Laptop bazen şarj oluyor bazen olmuyor

Tm işte sorun bu adaptörün voltaj degeleri cihazi beslemeye yetmiyor
  5. simo0275

Yardım Laptop bazen şarj oluyor bazen olmuyor

Sarj aletin orijinal değilse voltaj degeleri düşük geldiği için işlemci yuksek kullaniminda yetmiyor olabilir bu 1. İhtimal 2. İhtinal bataryan bozulmaya başlamıştır
  6. simo0275

Çözüldü✓ Laptobuma ssd değişimi yapınca açılmıyor

ssd nin içinde sistem yoksa baştan sistem kurman gerekir usb yi başa alsanda biosta akti etmen gereken ayarlar olabilir
  7. simo0275

Hp Fabrikasyon Termal Macunu

4 ay kısa bir süre değiştirmen pek bişey fark etmez biraz daha bekle 6 7 ay olunca coller mastar mastegel pro marker termal macun var onu kullanırsın
  8. simo0275

En stabil GTX 1050 mobil sürümü nedir ?

geforce expreince dan güncel kullanman daha iyi olur bence programlar vs için sürekli geliştirme yapılıyor
  9. simo0275

g900 perfromans sorunu

şarj aleti takılıyken kontrol ediyorsun demi knk
  10. simo0275

Lenovo gaming 3 Steam PUBG fps drop sorunu

uzun süredir bakım yaptırmıyosan termal mavunalrı eskimiş sıcaklıktan dolayı perorması kısıtlar bu yüzen drop yiyebilirsn yakın zamanda bakım yaptırmdıysan bakım yaptır dene garantsi varsa garatiye gönder ssd yide belirt değiştiriler büyük ihtimalle bakımınıda yaparlar
  11. simo0275

Lenovo gaming 3 Steam PUBG fps drop sorunu

bilgisayarın sıcaklık değerlerini kontrol et ve ssd asğlığını ölç buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım
  12. simo0275

Yardım windows 10 kurulumu sonrası siyah ekran hatası

1. si biostan ayarlarını yapman gerekebilir 2. si anladığım kadarıyla laptobun içinde kendi hdd si duruyor, içindeki hdd haalı veya arızalı olması durumunda sistem açmaz 3. cihazda aynı anda 2 tane sistem olduğu için hdd de ki sistemi tamamen silmediğin sürece açmaz ama benim fikrim yüksek...
  13. simo0275

Yardım Laptop İntel ekran kartı Değiştirme

amd grafik akrtı ayarlarından yapabilirsin yüksek ihtimalle ama kesinnikle önermiyorum haberin olsun
  14. simo0275

amd ye alırsın ama dezanatajına olur çünkü intel ofis işleri tarzında porogramları çalıştırmak için amd yüksek performasnlı programlar çalıştırmak için vardır sen değişiklikl yaparsan sıkıntı çekersin elleme bence
  15. simo0275

tam olarak sorununu anlayamadım
  16. simo0275

laptop termal macun değişimi sonuç

yine fazla termal macunu ne kadar kaliteli sürersen makinen o kadar rahatlar https://www.hepsiburada.com/coolermaster-mastergel-pro-termal-macun-r2-mgy-zosg-n15m-r2-p-HBV00000NA4H4 tarzı bir şey takarsaan senin için çok iyi olur
  17. simo0275

Yardım Laptopumda bir sorun oluştu açıklamya bakınız

sistemin bozulmuş o zaman onarma yapabiliyosan bir dene sfc komutu olması lazım internetde onuda deneyebilirsin
  18. simo0275

Yardım Laptopumda bir sorun oluştu açıklamya bakınız

ses te problem yaşıyosun aldığım kadarıyla donanımsal veya sistemsel olma olasılığı var aygıt yöneticinden ses aygıtların bakarmısın anormal bir durum varmı
Top Bottom