Neler Yeni

Yardım Laptop İntel ekran kartı Değiştirme

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
DAGCAN Duru
Loptop da iki ekran kartı var biri intel diğeri amd çalıştırdan baktığımda amd gözüküyor ne yapabilirim amd ye almak için

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
tam olarak sorununu anlayamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
DAGCAN Duru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak sorununu anlayamadım
laptop da amd hd7600m series ekran kartı var birde intel hd graphics çalıştırdan bilgisayar özelliklerine baktım intel gözüküyor amd ye nasıl alabilirim

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
amd ye alırsın ama dezanatajına olur çünkü intel ofis işleri tarzında porogramları çalıştırmak için amd yüksek performasnlı programlar çalıştırmak için vardır sen değişiklikl yaparsan sıkıntı çekersin elleme bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
DAGCAN Duru
amd ye alırsın ama dezanatajına olur çünkü intel ofis işleri tarzında porogramları çalıştırmak için amd yüksek performasnlı programlar çalıştırmak için vardır sen değişiklikl yaparsan sıkıntı çekersin elleme bence
abi benim kasam var bu laptop hediye geldi sorun olmaz oyun için alacağım ofis programı kullanmıyorum

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
amd grafik akrtı ayarlarından yapabilirsin yüksek ihtimalle ama kesinnikle önermiyorum haberin olsun

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Loptop da iki ekran kartı var biri intel diğeri amd çalıştırdan baktığımda amd gözüküyor ne yapabilirim amd ye almak için
tam anlamadım dediğini ama size şöyle söyliyim amd performans gerektiren şeylerde otomatik devereye girer intel ise masaüstünde güç gerektirmediğinde girer devreye

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
DAGCAN Duru
tam anlamadım dediğini ama size şöyle söyliyim amd performans gerektiren şeylerde otomatik devereye girer intel ise masaüstünde güç gerektirmediğinde girer devreye
aygıt yöneticisine girdiğimde 2 kart gözüküyor ama windows çalıştırdan özelliklere baktığımda ise sadece intel gözüküyor

Top Bottom