Arama sonuçları: *

1. T

Huawei matepad pro 12.2 2025 Youtube sorunu

Cihazda Google banı var ABD kaynaklı hiçbir şeyden destek almıyor bu bilinen bir şey. Araştırırken hiç mi görmediniz anlamadım ki 😀 40 bin liraya S11 Ultra bile alınıyor bu arada…
  2. T

Honor pad x9a 8gb-256gb almak mantıklı mı önerisi olan ??

10K bütçe varsa neden X9 alıyorsun ki Honor Pad 9 al direkt çok daha iyi.
  3. T

20K DERS VE OYUN İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Çok iyi valla 11.11 bekliyorum yani yarın alcağım bir tablet. Normalde aklımda iPad var ama bu da bu fiyata baya ilgimi çekti 2K fazla verip bunu alırım belki. Yarınki fiyatlara da bağlı bakalım hangisi ek indirim alırsa 😀
  4. T

O TFT ekran dediğin ekran iPad den daha iyi görüntü veriyor geçen bizzat gördüm iki cihazı da. İşlemcinin çok güçlü olduğunu falan iddia etmiyorum zaten ama yetersiz de değil ana odağı oyun olmayan biri rahatça oyununu oynar o cihazla da. Asıl sırf işlemci için neredeyse telefon boyutunda olan...
  5. T

Baya oynayacak ne var ki? İlla en güçlü işlemci mi olması lazım oyun oynanması için biraz zayıfı da gayet iyi oynatıyor hatta Tab A9 ile bile gayet akıcı oyun oynayanlar biliyorum FE ile mi oynanmayacak? 13 inç ile oyun oynanmaz 8 inç ile de not alınmaz ikisini aynı cihazda yapacaksa en ideali...
  6. T

Honor da olur. Uzun ömür istersen iPad al Android güzel cihaz istiyorsan honor al, yine Android olsun ama telefonumla da ekosistem olsun dersen Samsung al onun da pek eksiği yok + olarak kutusunda kalem var. 1762771143 Ders için bazen 11 inç bile küçük kalıyor 8 inç asla önermem. Oyun amaçlı...
  7. T

Xiaomiyi ele diğer ikisi de olur. 1762764352 Tab S10 FE de olur Samsung kullanıyorsan.
  8. T

Ekran kalitesi nasıl anlaşılır?

Oled ekranlarda belli bir kalite var ama LCD ekranların kalitesi çok değişken oluyor mağazada birkaç tablete bakınca bunu daha iyi anladım. Epey üzerinden bakınca TFT ekran gözüken “aman aynılar” diyip geçtiğim 2 Samsung cihaz mağazada yan yanaydı ve arada devasa bir ekran kalitesi farkı vardı...
  9. T

A16 olana bilerek öyle yapıyorlar, kalemi şarj etmekle uğraşmak istemeyen Air alsın mantığı… Bence de kötü o mesele, çok sık şarj istemez ama haftada bir de olsa kalemi de ayrıca şarj etmesek daha iyi olur yani 😀
  10. T

Benim için kalem konusunda Apple en başarılı konumda. Zaten diğer seçenek olan honorun kalem teknolojisi de Apple kopyası, Samsung farklı sadece onun kalemlerini bazıları çok seviyor da ben pek sevemedim.
  11. T

Ekranı çok mu kötü bu tabletin? Ben de almayı düşünüyordum da mağazada görünce ekranı baya soluk geldi.
  12. T

8K Bütçeli Tablet Önerisi

Sıfırı 12K zaten nasıl 2. Eli 15K yav 😀
  13. T

8K Bütçeli Tablet Önerisi

Tab S9 FE al 2. El bakıyorsan o civara bulursun.
  14. T

10-12k bandında tablet önerisi

Honor Pad 9 veya indirimde Honor Pad 10 bak Huawei ile uğraşma.
  15. T

Yardım 8.000TL Tablet Önerisi

S11 ile kalem yenilendi diyorlardı, genel olarak kullananlar memnun diye biliyorum. Huawei nin kalem hissiyatı biraz Apple ile yakın, Samsung daha farklı bir sistem kullanıyordu en son Tab S11 ile değişmediyse ama o da beğeniliyordu. Bir mağazaya gidip deneyin bence.
  16. T

O bütçeye çıkınca Oled ekran şart bence ya, çok ciddi farkı oluyor görüntü kalitesinde. Ben de 15K bandı cihaz bakıyorum mesela, mecburen LCD alcağım çünkü alternatifim yok ama güzel Oled olsa alırdım direkt. O bütçede S11 den başka Oled cihaz varsa onlara da bakabilirsin.
  17. T

Benim için 2 ekran türü var LCD ve Oled. Üreticiler bunları farklı farklı isimlerle pazarlıyorlar ama ben hiçbir farklarını görmedim şuana kadar. Biri Dinamik Amoled der PLS der başkası IPS der başkası TFT der, tek baktığım şey LCD türü mü Oled türü mü olduğu. Ama deneyip ekranları arasında seni...
  18. T

Hepsi öyle zaten bu bütçede Oled mi var 😀
  19. T

https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-a9-plus-bsm-x210r-6-gb-128-gb-11-fiyati,1099836527.html Bu her türlü daha iyi bence, reklamlı Redmi arayüzünden kurtulmuş olursun işlemcisi de daha iyi kalan konular benzer. Çok ağır iş yapmayacaksan 6/128 al baya ucuza gelir öyle.
  20. T

Samsung Tab A9+ İyi midir

Güzel ama 4/64 olanı alınmaz az daha verip 6/128 olana bakılması lazım.
Geri