20K DERS VE OYUN İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Samsung un işlemcisi o kadar iyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor nasılsın olur?
Honor da olur. Uzun ömür istersen iPad al Android güzel cihaz istiyorsan honor al, yine Android olsun ama telefonumla da ekosistem olsun dersen Samsung al onun da pek eksiği yok + olarak kutusunda kalem var.

Ders için alınır mı?
Ders için bazen 11 inç bile küçük kalıyor 8 inç asla önermem. Oyun amaçlı cihaz onlar daha çok.

Honor da olur. Uzun ömür istersen iPad al Android güzel cihaz istiyorsan honor al, yine Android olsun ama telefonumla da ekosistem olsun dersen Samsung al onun da pek eksiği yok + olarak kutusunda kalem var.

Ders için bazen 11 inç bile küçük kalıyor 8 inç asla önermem. Oyun amaçlı cihaz onlar daha çok.
Arkadaş oyun içinde istiyor Tab FE serisi ile nasıl oynayacak söyleyebilir misiniz?

Arkadaş oyun içinde istiyor Tab FE serisi ile nasıl oynayacak söyleyebilir misiniz?
Baya oynayacak ne var ki? İlla en güçlü işlemci mi olması lazım oyun oynanması için biraz zayıfı da gayet iyi oynatıyor hatta Tab A9 ile bile gayet akıcı oyun oynayanlar biliyorum FE ile mi oynanmayacak?

13 inç ile oyun oynanmaz 8 inç ile de not alınmaz ikisini aynı cihazda yapacaksa en ideali 11 inç.

Daha dün S10 FE+ Aldım kalemiyle birlikte 18.602TL 13.1 inç
1762773738105.webp

Baya oynayacak ne var ki? İlla en güçlü işlemci mi olması lazım oyun oynanması için biraz zayıfı da gayet iyi oynatıyor hatta Tab A9 ile bile gayet akıcı oyun oynayanlar biliyorum FE ile mi oynanmayacak?

13 inç ile oyun oynanmaz 8 inç ile de not alınmaz ikisini aynı cihazda yapacaksa en ideali 11 inç.
Hocam içindeki işlemci ile uzun ömürlü olmadığını oyun için ne kadar rezalet bir işlemci olduğunu bilmemek aptallık olur.
ÜSTÜNE ÜSTLÜK YIL 2025 TFT EKRAN XD
Sırf ekosistem yapacağım diye gidip çöp bir cihaza o kadar vermem iPad alırım bu paralara çıkabiliyorsam. Akıl var mantık var lütfen.

Hocam içindeki işlemci ile uzun ömürlü olmadığını oyun için ne kadar rezalet bir işlemci olduğunu bilmemek aptallık olur.
Sırf ekosistem yapacağım diye gidip çöp bir cihaza o kadar vermem iPad alırım bu paralara çıkabiliyorsam. Akıl var mantık var lütfen.
Pad mini kalemi bulunsa iyi aslında

O TFT ekran dediğin ekran iPad den daha iyi görüntü veriyor geçen bizzat gördüm iki cihazı da. İşlemcinin çok güçlü olduğunu falan iddia etmiyorum zaten ama yetersiz de değil ana odağı oyun olmayan biri rahatça oyununu oynar o cihazla da. Asıl sırf işlemci için neredeyse telefon boyutunda olan cihazı almak ne kadar mantıklı? Not alma işin bahanesi ben oyun oynarım diyen için olabilir ama not almak için asla iyi iş yapmaz o boyutta ekranla.

Daha dün S10 FE+ Aldım kalemiyle birlikte 18.602TL 13.1 inç
Alıntıyı görüntüle
Bu çok iyiymiş yav 13” bu fiyata görsem ben kapardım hemen. Konu sahibi için iyi değil ama 13” ile oyun işi sıkıntı.

Ders içinde demiş. Tak tak kalem sesi ve typceden sarj etmekte bence 2025 için kötü. Sadece performans olsa cevap zaten belli ama ders girince bence seçenek olmamalı.
Sesler ekranın kalitesinden olmasın
Şahsen tavsiyem samsungdan yana olur kendi sitesinde öğrenci indirimi ile alınabilir bu görsel 10 gün öncesine ait güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle

TFT Panel hayatımdan parlak ekranıyla samsung yerine iPad daha sağlıklı olmaz mı

hem uzun ömürlülük istiyorsan hem düzgün bir şey alayım diyorsan s11 öneririm 26kydı sanırım 1 kere alırsın 6-7 sene kullanırsın

fe serisi samsung alma işlemciden kısılmış oluyor uzun ömürlü olmaz

O TFT ekran dediğin ekran iPad den daha iyi görüntü veriyor geçen bizzat gördüm iki cihazı da. İşlemcinin çok güçlü olduğunu falan iddia etmiyorum zaten ama yetersiz de değil ana odağı oyun olmayan biri rahatça oyununu oynar o cihazla da. Asıl sırf işlemci için neredeyse telefon boyutunda olan cihazı almak ne kadar mantıklı? Not alma işin bahanesi ben oyun oynarım diyen için olabilir ama not almak için asla iyi iş yapmaz o boyutta ekranla.

Bu çok iyiymiş yav 13” bu fiyata görsem ben kapardım hemen. Konu sahibi için iyi değil ama 13” ile oyun işi sıkıntı.
n11'de hala aynı fiyat.

TFT ekran İPS ekrandan nasıl daha iyi olabilir? Bizzat iPad 10. nesil ve Tab S10 FE denemiş biri olarak BERBAT bir ekranı var Samsung'un. Kör olmak lazım TFT'nin İPS ekrandan daha iyi olduğunu söylemek için :D Ayrıca bu fiyatlardan daha aşağısına MatePad cihazlar var ve daha iyiler ekran, işlemci ve uzun ömürlülük konusunda.

Sen İPS ekrandan aldığın renkleri TFT ekranda alamazsın parlaklık yüksek diye bu bir artı olmuyor. Ayrıca ben Xiaomi Pad mini dayatması yapmıyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,365
Üyeler
184,776
Son üye
Annieee
Geri