peynirlipatates
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
Ekranın yüzeyiyle alakalı zaten.Sesler ekranın kalitesinden olmasın
TFT Panel hayatımdan parlak ekranıyla samsung yerine iPad daha sağlıklı olmaz mı
Ekranın yüzeyiyle alakalı zaten.Sesler ekranın kalitesinden olmasın
TFT Panel hayatımdan parlak ekranıyla samsung yerine iPad daha sağlıklı olmaz mı
bu parlaklık az geliyorsa sana bilemem.ekranı hem soluk hem parlaklığı az
İzlediğim bir videoda ekranın çizilmemesiylemi alakalıydı tam bilgim yok ama samsungdan iyi bir özellikti o tam hatırlamıyroum ne olduğunuEkranın yüzeyiyle alakalı zaten.
Mükemmel makine çevremde 2 kişi kullanıyor şikayetleri yokbu parlaklık az geliyorsa sana bilemem.
s11le karşılaştırınca çok az geliyor ipad air ve a16bu parlaklık az geliyorsa sana bilemem.
parlaklığı ne yapacaksın bana yetiyor sabahları %60 civarında kullanıyorum akşamları dahada düşürüyorum bence yeterlis11le karşılaştırınca çok az geliyor ipad air ve a16
malum ipad proyla aynı parlaklıkları
güneşte bakınca da kör oluyor insan parlaklığı az tableteparlaklığı ne yapacaksın bana yetiyor sabahları %60 civarında kullanıyorum akşamları dahada düşürüyorum bence yeterli![]()
ben şahsen bu kadar araştırmadım indirimim vardı 10k ya falan geldi aldım direk peşin bal gibi ama ekipmanları pahalı ona çözüm yok.güneşte bakınca da kör oluyor insan parlaklığı az tablete
ya da yansıma önleyici kaplama olmadığı zaman parlaklık yüksek olursa kurtarıyor yansımalara rağmen anlaşılıyor ekran
hayır. kalem ekran yüzeyini çiziyor aksine. bknz: pappermate huıwaei ekranı hem kalem yağ gibi akıyor hemde kalemi taktuk ses yapmıyorİzlediğim bir videoda ekranın çizilmemesiylemi alakalıydı tam bilgim yok ama samsungdan iyi bir özellikti o tam hatırlamıyroum ne olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mükemmel makine çevremde 2 kişi kullanıyor şikayetleri yok
Kalemi yoksa alma özellikle çakma kalem asla alma. Kendi sitesinde paket olarak birlikte satiliyorsa alinabilir yoksa alınmaz.Pad mini kalemi bulunsa iyi aslında
Mecbursun. Tabletin fiyatından az kıs kalemli al. Ders için istiyorsun sonucta.İpad de alırsam kalem orjinal alamam
Pt de 20 k lık ipad a16 ve kalem buldum alınır mı?Mecbursun. Tabletin fiyatından az kıs kalemli al. Ders için istiyorsun sonucta.
Xiaomide çakma kalem kullanmaya çalıştım. (Ben tableti ön sipariş ile aldığım için kalem 4 5 ay sonra stoga girmedi, o nedenle) Tableti hiç kullanamadim. Aşırı kötü yazılıyor. Apple için olan çakma kalemleri bilmiyorum.