16000 tl tablet önerisi ders için

Eh ama kulanımmşekilleri farklı 8350 deki çekirdekler daha yüksek ghxe sahip hem gpu hem cpuda bundan dolayı yakınlar ama dediğim gib honor almak halen daha mantıklı gibi orjinal kalemini göremedim pad 7 nin ve iyi mi yazması bilemiyorum
v9 alma aksesuar bulunmaz ekran kırılsa bi dünya para çıkar yetkili seviste. s10fe ya da tab 7 al v9 un işlemcisinin iyi olduğuna bakmamesela s10 fe yi daha uzun süre kullanırsın samsung yazılım da daha iyi

v9 alma aksesuar bulunmaz ekran kırılsa bi dünya para çıkar yetkili seviste. s10fe ya da tab 7 al v9 un işlemcisinin iyi olduğuna bakmamesela s10 fe yi daha uzun süre kullanırsın samsung yazılım da daha iyi
S10 fe alırsam güçsüz kalcak tab 7 alırsam kalemim olmicak ne anladom bu işten napim aliyimda kırmiyim bari .d

ben huawei kullanıyorum sorun yaşamadım öneririm
Google servisi konusunda soeun yokmuydu hiç hoş sorun yoksada alıxağımı sanmıyorum oda işlemcci ve npu olarak düşük kalıyor

Google servisi konusunda soeun yokmuydu hiç hoş sorun yoksada alıxağımı sanmıyorum oda işlemcci ve npu olarak düşük kalıyor
sorun olmuyor işlemci konusunda iddialı değil ama akıcı deneyim sunabiliyor yine size kalmış

Geri