16000 tl tablet önerisi ders için

Bende s10fe ile v9 arasındayım. Not alma önceliğim. Ne önerirsiniz? S10Lite'a şans vermek nasıl olur?

Memnunmusunuz hocam ben de üni için almayı düşünüyorum kalemi iyi mi??
Alalı oluyor bi kaç hafta gayet memnunum kalem olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende s10fe ile v9 arasındayım. Not alma önceliğim. Ne önerirsiniz? S10Lite'a şans vermek nasıl olur?
S10 lite baştan ele deeim fe bende düşünüyordum vazgeçip v9 aldım sizn tercihinize bağlı ama genel olaeak v9 daha üstün

Alalı oluyor bi kaç hafta gayet memnunum kalem olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı benim

S10 lite baştan ele deeim fe bende düşünüyordum vazgeçip v9 aldım sizn tercihinize bağlı ama genel olaeak v9 daha üstün
Bende Huawei 2025 modeli ile v9 modellerinden birini alavsgim fakat karar veremedim.Diğer forumlarda Huwaei'nin yazun kalireisne baktığımda mükemmel duruyordu, karşılaştırma yapabilmem için herhangi bir notunu atabilir misin?

Yazılım desteği nasıl oluyor? Uzun yıllar güncelleme alır mı?

Yazılım desteği nasıl oluyor? Uzun yıllar güncelleme alır mı?
Ben sorduğumda en az 3 yıl dendi ama daha uzun olma ihtimali varmış

Bende Huawei 2025 modeli ile v9 modellerinden birini alavsgim fakat karar veremedim.Diğer forumlarda Huwaei'nin yazun kalireisne baktığımda mükemmel duruyordu, karşılaştırma yapabilmem için herhangi bir notunu atabilir misin?
Benim normal hayattada yazım kötü ki atsamda bişi anlıcağını sanmam yakınlarda mağzalarda varsa bakabilirsin bu arada buda honor yani ikiside çok benzerlerdir diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,901
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri