Alalı oluyor bi kaç hafta gayet memnunum kalem olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı benimMemnunmusunuz hocam ben de üni için almayı düşünüyorum kalemi iyi mi??
S10 lite baştan ele deeim fe bende düşünüyordum vazgeçip v9 aldım sizn tercihinize bağlı ama genel olaeak v9 daha üstünBende s10fe ile v9 arasındayım. Not alma önceliğim. Ne önerirsiniz? S10Lite'a şans vermek nasıl olur?
Bende Huawei 2025 modeli ile v9 modellerinden birini alavsgim fakat karar veremedim.Diğer forumlarda Huwaei'nin yazun kalireisne baktığımda mükemmel duruyordu, karşılaştırma yapabilmem için herhangi bir notunu atabilir misin?Alalı oluyor bi kaç hafta gayet memnunum kalem olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S10 lite baştan ele deeim fe bende düşünüyordum vazgeçip v9 aldım sizn tercihinize bağlı ama genel olaeak v9 daha üstün
Yazılım desteği nasıl oluyor? Uzun yıllar güncelleme alır mı?Alalı oluyor bi kaç hafta gayet memnunum kalem olarak beklentilerimi fazlasıyla karşıladı benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S10 lite baştan ele deeim fe bende düşünüyordum vazgeçip v9 aldım sizn tercihinize bağlı ama genel olaeak v9 daha üstün
Eğer güncelleme yapmazlarsa, zaten Huawei firmasına olan güven ve destek azalır.Güncelleme alır.Yazılım desteği nasıl oluyor? Uzun yıllar güncelleme alır mı?
Ben sorduğumda en az 3 yıl dendi ama daha uzun olma ihtimali varmışYazılım desteği nasıl oluyor? Uzun yıllar güncelleme alır mı?
Benim normal hayattada yazım kötü ki atsamda bişi anlıcağını sanmam yakınlarda mağzalarda varsa bakabilirsin bu arada buda honor yani ikiside çok benzerlerdir diye düşünüyorumBende Huawei 2025 modeli ile v9 modellerinden birini alavsgim fakat karar veremedim.Diğer forumlarda Huwaei'nin yazun kalireisne baktığımda mükemmel duruyordu, karşılaştırma yapabilmem için herhangi bir notunu atabilir misin?