Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Yurt Dışı Telefon Alınır Mı ?

sonuçta IMEI attıktan sonra da geliyor güncelleme.
  2. M

Xiaomi Yurtdışı olanlarda Bootloader kilidi sıkıntı olabiliyor, her güncellemede telefon kitleniyor fakat 1 dakikada pc üzerinden hallediliyor. Alıştıktan sonra sorunsuz kullanırsın. Sınırsız IMEI atanlar oluyor zaten, alınır bence. 1663685374 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz, sağlıksız bir yönü...
  3. M

Hangi model düşünüyorsun ?
  4. M

Yaptırmadan kullamıyorum, ne gerek var ?
  5. M

iPhone XR, 3 bine almıştım geçen sene. Şimdi Yurtiçi olanlar 15 bin, yani vermeye değmez, Yurtdışı da 6-7 bine bulunuyor galiba.
  6. M

Asıl garantili alınmaz, yurt dışı al geç, çok da önemli değil, aldım 1 yıldır sorunsuz kullamıyorum.
  7. M

Yurtdışı Xiaomi mi 11T alınır mı ?

İnsta yok ama açiyim. İnstanı ver açınca eklerim
  8. M

Fix dosyası. Öyle bir sorun yaşadığında telefonu pcye takıp dosyayı çalıştırıyorsun. Yıllardır yurt dışı telefon kullanıyorum, her durumun çözümü var, kırmadığın sürece sorun yaşamazsın. Telefon aldıktan sonra yazılımsal bir sorun yaşarsan yardımcı olurum.
  9. M

Evet sadece gece modu. İleride başka ROM'lar ile düzeltilir büyük ihtimal çünkü yazılımdan ibaret. Bir de şu durum var, her güncelleme sonrası telefon kendini "Nv Data is Corrupted" moduna alıp kilitliyor. Bu durumda pc'den modem dosyası yükleyip, 2 dakikada açıyorsun. 9 bin vermeye gerek yok...
  10. M

IMEI attıktan sonra yüklenen ROM'larda yazılımsal sorunlar çıkabiliyor. Mesela bende Note 10 pro var ve gece çekiminde mor çekiyor. Onun dışında bir sorun yaşamazsın.
  11. M

2. el iphone x alınır mı

Yurt dışı XR al bence. 5.5 fiyata satılıyor.
  12. M

Android S9 plus 128 Gb ne kadara satılır?

O siteye satarsanız 1 gün içinde alırsınız parayı fakat 3 eder diye düşünüyorum.
  13. M

note 8 pro 2400 tl deger mi

Oyun performansı iyi. Bende note 10 pro var annemde note 8 pro. Nedense 8 pro oyunlarda daha iyi.
  14. M

Android S9 plus 128 Gb ne kadara satılır?

https://cihaz-sat.easycep.com/urun/s9-plus Hocam buraya tıklayıp cihaz durumunu girsenize. Bakalım kaç teklif verecek. 1656173312 Bu arada 3 bin rahat eder.
Top Bottom