Rookie Forumer
80+ Bronze
Sizce Halen Yurt Dışı Telefon Alınır Mı ?
Garantiliden Kastınız Yurtiçi Telefonlar Galiba Haklısınız , Hem Kendine Hemde Devlete 1 Adet AlıyorsunAsıl garantili alınmaz, yurt dışı al geç, çok da önemli değil, aldım 1 yıldır sorunsuz kullamıyorum.
iPhone XR, 3 bine almıştım geçen sene. Şimdi Yurtiçi olanlar 15 bin, yani vermeye değmez, Yurtdışı da 6-7 bine bulunuyor galiba.Garantiliden Kastınız Yurtiçi Telefonlar Galiba Haklısınız , Hem Kendine Hemde Devlete 1 Adet Alıyorsun
Kullandığınız Telefonu Söyleyebilirmisiniz Hocam .
eğer 2k tl ye pasaport kaydı yaptırtıcaksan al sadece garanti olmazSizce Halen Yurt Dışı Telefon Alınır Mı ?
Yaptırmadan kullamıyorum, ne gerek var ?eğer 2k TL ye pasaport kaydı yaptırtıcaksan al sadece garanti olmaz
Hangi model düşünüyorsun ?Beyler Apple Almıyacağım Android Cihaz Alacağım Bilginize
Büyük İhtimallen Xiaomi Mİ 10T PRO 256 GB Modeli Olcak Hocam .Hangi model düşünüyorsun ?
yaptırmamam pek sağlıklı bi hareket değil benceYaptırmadan kullamıyorum, ne gerek var ?
Xiaomi Yurtdışı olanlarda Bootloader kilidi sıkıntı olabiliyor, her güncellemede telefon kitleniyor fakat 1 dakikada pc üzerinden hallediliyor. Alıştıktan sonra sorunsuz kullanırsın. Sınırsız IMEI atanlar oluyor zaten, alınır bence.Büyük İhtimallen Xiaomi Mİ 10T PRO 256 GB Modeli Olcak Hocam .
1 yıldır kullanıyorum sorunsuz, sağlıksız bir yönü yok bence.yaptırmamam pek sağlıklı bi hareket değil bence