Hocam zaten telefonun teknik özelliklerine hiç lafım yok, bildiğin şaheser. Ancak ben her zaman estetiğe de önem veriyorum, 40 45k para verip yanımda telefondan çok kameraya benzeyen bir cihaz dolaştırmak istemiyorum. Yani doğru düzgün kılıf bile yok bu telefon içindeğiştirmek iyi olacaktır. bence mi 15 ultra sizin için güzel bir tercih olur alışık olduğunuz bir arayüz hemde. kamerası gayet iyidir yaşayacağınız kayıp devede pire kalır.
Hocam 10 bin liraya fln telefon alsam sorun yok da yine 55k verip Honor fln almam ya. O parayı veriyorsam performanstan daha fazlasını da elde etmem lazım, iPhone fanları kadar marka bağımlısı değilim de 50k veriyoz azıcık havamız olsun be gaddeşşBiraz daha biriktiririm derseniz honor magic 7 pro veya s25+ alabilirsiniz. s25+ kamera dışında s25ultradan pek farklı bir telefon değil. hemde tr cihazları kayıt derdiniz olmaz.
Hocam özelden yazar mısınız bana, ben size yazamıyorumYani sizin bileceğiniz iş ama honor fiyat bandında kamera olsun performans olsun rakipsiz bir cihaz. s25+ yönelebilirsiniz 50k civarına çıkarsanız. elinizdeki telefonu satıp biraz daha üstüne çıkmanız mümkünse tabii.