25 bin TL'ye telefon önerisi

atanis

80+
Reaksiyon skoru
13
Bugün S22 Ultra 12/256 cihazımı 24.000₺'ye sattım. Şu an telefonsuzum. S22 Ultra'nın bataryası ve performansından hiç memnun değildim. Telefon önerisine ihtiyacım var. Şahsi düşüncem yurt dışı iPhone alıp 4 ay yanımda bir iPhone cihazla bağlantılı kullanmak, bu konuda tavsiyeniz varsa sevinirim.

(Kamera,özellikle batarya ve performans benim için çok önemli)

İlk defa s22u dan memnun olmayan birisini gördüm. U Serisi beğenilmez mi hiç reis. Yaşından dolayı batarya zayıflamıştır belki

Bugün S22 Ultra 12/256 cihazımı 24.000₺'ye sattım. Şu an telefonsuzum. S22 Ultra'nın bataryası ve performansından hiç memnun değildim. Telefon önerisine ihtiyacım var. Şahsi düşüncem yurt dışı iPhone alıp 4 ay yanımda bir iPhone cihazla bağlantılı kullanmak, bu konuda tavsiyeniz varsa sevinirim.

(Kamera,özellikle batarya ve performans benim için çok önemli)

İlk defa s22u dan memnun olmayan birisini gördüm. U Serisi beğenilmez mi hiç reis. Yaşından dolayı batarya zayıflamıştır belki
Pili Ağustos ayında yetkili serviste değişti. Ancak 4 saati geçemiyordu arka planda pil tüketen ekstra bir şey de yok. Isınma ve arayüzde takılma problemleri de vardı. Hatta bi ara instagram ve Whatsapp kurdum 2 hafta öyle kullandım durum yine aynıydı. Ayrıca telefon 2023 Ağustos üretim yani son fabrika bandından çıkan cihazlardan biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri