Telefoncu gözü ile S10+ ne kadar eder hocam? 128GB ekran çatlak veya yanık değil. Ekranda çizik yok denilencek kadar az.Bir telefoncu olarak .. s9 plus 2 den fazla etmez çünkü tüm S ve Note serisinde ghost ekran problemi var.( yanık ekran)
dur hocam sahibinden de araştırıyor şuan :dTelefoncu gözü ile S10+ ne kadar eder hocam? 128GB ekran çatlak veya yanık değil. Ekranda çizik yok denilencek kadar az.
garantiliyse eğer telefoncunun alışı 3500-3700 ( satış 4300 e kadar )Telefoncu gözü ile S10+ ne kadar eder hocam? 128GB ekran çatlak veya yanık değil. Ekranda çizik yok denilencek kadar az.
dur hocam sahibinden de araştırıyor şuan :dBu ka
dur hocam sahibinden de araştırıyor şuan :d
sen 4300 garantili s10 plus mu satıyorsun ? telefon numaranı ver 5 tane alırım.garantiliyse eğer telefoncunun alışı 3500-3700 ( satış 4300 e kadar )
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arkadaş baya zekiizmit merkez fethiyr caddesinde dukkanım var çaya beklerim
![]()
fiyatlardan bir habersin yaz bana sana 5 adet garantli cihaz ayarlıcam yazsen 4300 garantili s10 plus mu satıyorsun ? telefon numaranı ver 5 tane alırım.
Burdan bana yalan söylese bile ne kazanıcak? Yalan söylese bile birisine yardım etmek için araştırma yapıyor. Sen ise buraya gelip boş mesaj yazıyorsun, başka işlevin yok.dur hocam sahibinden de araştırıyor şuan :d
Boş insansın veletdur hocam sahibinden de araştırıyor şuan :d
https://cihaz-sat.easycep.com/urun/s9-plusKonu güncel.