Arama sonuçları: *

1. S

10 bin TL ye telefon önerisi

İkinci ele güvenemiyorum bide iPhone'a şarj konusunda hiç guvenmiyorum 1668434577 Şu anlık Xiaomi poco x3 proya çok yakınım 8/256 versiyonuna ama Sakarya'da bir tane bayide bile bulamadım sıfırını
  2. S

10 bin TL ye telefon önerisi

Arkadaş yeni telefon almak istiyorum bütçem 10 bin TL civarında birazcık geçebilir ama fazla değil f/p güzel telefon önerilerinizi bekliyorum oyun çok fazla oynamazsamda oynuyorum pil ömrünün de iyi olması lazım bütün gün ofiste elimde oluyor telefon yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  3. S

Yardım 5000 TL'ye Alınabilecek En İyi Telefon

Oppo Realme 8 e bak bir hocam güzel telefon
  4. S

Redmi Note 8 Pro 6 ram mi 8 mi

Ayriyetten o fiyat bandında bir telefon arıyorsanız size oppo Realme 8 öneririm 1 hafta önce anneme hediye olarak aldım güzel ve daha güncel bir telefon 6 GB ram ile geliyor ama istersen ayarlardan değiştirip 11 GB yapabiliyorsun onu da şöyle aciklayim depolamadan kısıp rame veriyor öyle bir...
  5. S

Redmi Note 8 Pro 6 ram mi 8 mi

Dostum o telefon 6 GB rame sahip eğer telefon özelliklerini merak edersen www.epey.com dan araştır doğru bilgileri orası gosterir
  6. S

Yardım 2500- 4500 TL TELEFON ÖNERİSİ !!

çok teşekkürler beyler
  7. S

Yardım 2500- 4500 TL TELEFON ÖNERİSİ !!

Arkadaşlar anneme telefon hediye almak istiyorum ama telefon piyasasından da uzak kaldıgım için ne alabilirim bilmiyorum 2500-4500 tl bandında bir telefon arıyorum.Annem telefonda sadece pinterest ve whatsapp kullanıyor başkalarının ona attığı videoları izliyor 3-4 yıl boyunca kasmadan...
Top Bottom