Neler Yeni

Redmi Note 8 Pro 6 ram mi 8 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Sesigüzel
bazı sitelerde görüyorum 6 ram var 8 var ama 6ram neredeyse her sitede ama 8 ram bazı sitelerde tam güvenemiyorum telefonu alacam ama korkuyorum bi yardımcı olur musunuz

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
6 diye biliyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
6'sı da var 8'i de var. Ülkemizde resmi kayıtlı olanlar genelde 6.
Hindistan'dan veya başka ülkelerden getirilenler 8 çıkabiliyor.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
8 olanların bazıları yurtdışı versiyonu diye biliyorum. Ama düzme de çıkabiliyor sanırım. Şuan elimde ki 8 pro 6 gb ramli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
bazı sitelerde görüyorum 6 ram var 8 var ama 6ram neredeyse her sitede ama 8 ram bazı sitelerde tam güvenemiyorum telefonu alacam ama korkuyorum bi yardımcı olur musunuz
Dostum o telefon 6 GB rame sahip eğer telefon özelliklerini merak edersen www.epey.com dan araştır doğru bilgileri orası gosterir

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Hazar Günay
8 olan versiyonları Hindistan üretimidir, kapaktaki Redmi logosu dik konumludur.

6GB RAM olanlar ise Global versiyondur.
TR cihazı almaya çalışın.

Eski kullanıcısı olarak söylemekteyim.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bende global var. 6gb

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Ayriyetten o fiyat bandında bir telefon arıyorsanız size oppo Realme 8 öneririm 1 hafta önce anneme hediye olarak aldım güzel ve daha güncel bir telefon 6 GB ram ile geliyor ama istersen ayarlardan değiştirip 11 GB yapabiliyorsun onu da şöyle aciklayim depolamadan kısıp rame veriyor öyle bir teknoloji geliştirmişler senin almak istediğin telefonda süper amoled bir ekran var bahsettiğim telefonda süper amoled ekran ayriyetten işlemci olarak bir tık daha iyi kutu içeriğinden 30 w şarj adaptörü çıkıyor ekran içi parmak okuyucusu var ve sıvı soğutma ile beraber geliyor yeni telefon aldığım için bu fiyat bandında bundan daha iyi bir telefon bulamadım açıkçası bence bir dusun videoları filan izle hızlı karar verme derim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Sesigüzel
Ayriyetten o fiyat bandında bir telefon arıyorsanız size oppo Realme 8 öneririm 1 hafta önce anneme hediye olarak aldım güzel ve daha güncel bir telefon 6 GB ram ile geliyor ama istersen ayarlardan değiştirip 11 GB yapabiliyorsun onu da şöyle aciklayim depolamadan kısıp rame veriyor öyle bir teknoloji geliştirmişler senin almak istediğin telefonda süper amoled bir ekran var bahsettiğim telefonda süper amoled ekran ayriyetten işlemci olarak bir tık daha iyi kutu içeriğinden 30 w şarj adaptörü çıkıyor ekran içi parmak okuyucusu var ve sıvı soğutma ile beraber geliyor yeni telefon aldığım için bu fiyat bandında bundan daha iyi bir telefon bulamadım açıkçası bence bir dusun videoları filan izle hızlı karar verme derim
knk şimdi kendime almıyorum ama oyun için alıyorum senin telefon 45 fps alıyor pubg da bu 60
yani kararsızım ama galiba 6 ram alırım çünkü bu ithalatçı garantili

Top Bottom