Neler Yeni

Yardım 5000 TL'ye Alınabilecek En İyi Telefon

Telefon dün sabah 11:00 de elime ulaştı telefonu kurup işe gittim geldiğimde kurcaladığım da normal de babama almıştık çok hoşuma gitti ve 6s den bu telefona geçiş yaptım iphone'un ekosistemini bırakıp kamerası iphone 8 plus ve üstüyle kapışamaz gibi hızlı kasma donma vs yok fazla ısınması yok art arda 80 90 a yakın güncelleme ve yükleme yaptım yine kasma veya ısınma yaşamadım ses performansı iyi kamera performansı da tatmin etti ön kamera rezalet ama japonlar gibi yüzünüze bi ton güzelleştirme boya ekliyo nasıl kapatacağımı bulamadım. hızlı şarj ediyor kutudan çıkan adaptör yeterli %18 den %100 e 1 saat 27 dakika da şarj oldu ve sabah 9 dan 11:20 ye kadar sadece %8 lik bi kayıp çok iyi Teşekkür ederim herkese tekrardan @tümen
Selamlar aynı telefonu arkadaşıma aldık şarj sorunu var sizde 1.30 saatde dolmuş sanırım, şuan arkadaşımın telefonunda şarjı o sürede %20den %38eçıktı acaba bir ayar yaptınız mı? Ve bu arada arkadaşım yaklaşık 40 kadar güncelleme yapmış hangi güncellemeleri yaptınız ve ayarları ekstra telefonu açtıktan sonra özel bir ayar yaptınız mı?
@tümen Merhabalar siz de almıştınız telefon ulaştı mı şarj konusunda doldurma da bir sorun var mı h. özel bir ayar yaptınız mı?

Bir de kutudan kaç W şarj adaptörü çıktı 15mi 25mi

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
100 TL daha ekle redmi k40 gaming 256/12 al telefoncular satıyor bu telefonu baya iyi bir telefon tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

keşke almasaydın bu mesajı da yeni gördüm.
niye

Selamlar aynı telefonu arkadaşıma aldık şarj sorunu var sizde 1.30 saatda dolmuş, şuan arkadaşımın telefonunda şarjı o sürede %20den %38eçıktı acaba bir ayar yaptınız mı? Ve bu arada arkadaşım yaklaşık 40 kadar güncelleme yapmış hangi güncellemeleri yaptınız ve ayarları ekstra telefonu açtıktan sonra özel bir ayar yaptınız mı?
@tümen Merhabalar siz de almıştınız telefon ulaştı mı şarj konusunda doldurma da bir sorun var mı h. özel bir ayar yaptınız mı?
şarjı 1.30 da 20 den 38 e mi çıktı tam anlamadım
şarjı normal hızda doluyor benım ama bıraz hızlı bıtıyor gıbı geldı
guncelleme telefon zorla yapıyor ve iptal edemıyorsun samsung service diye bişeyden farklı şeyler indirdi onada deli oldum fakat yazılım güncellemesini yaptırmadım yarıda kestim sorun yaşayan gördüğüm için yazılımını güncellemedim
özel ayar yapmadım hocam

niye

şarjı 1.30 da 20 den 38 e mi çıktı tam anlamadım
guncelleme telefon zorla yapıyor ve iptal edemıyorsun samsung service diye bişeyden farklı şeyler indirdi onada deli oldum fakat yazılım güncellemesini yaptırmadım yarıda kestim sorun yaşayan gördüğüm için yazılımını güncellemedim
özel ayar yapmadım hocam
1saat 30dakika da şarjı sadece %18 artmıştı bana da dedi bir sorun var vs, bende o kadar süre de o kadar artmaması gerektiğini biliyorum. Biraz bakındık internette samsung servis numarasını aldık aramak için. En son arkadaşım bakınırken belki şarj aletine sıkıntı olabilir; usb şarj kablosunun adaptörüne tam oturduğundan emin olun yazılmış nette, arkadaşımda o kısmı biraz daha ittirmiş ve sorunu çözmüş aslında sorun kablonun adaptöre tam oturmayışından dolayı zayıf şarj etmesiymiş.

Onun haricinde bir sorun yaşamadık umarım olmazda. Şarjı hızlı bitiyor demişsiniz ne kadar sürede ne kadar kayıp yaşanıyor. Hangi yazılımlarını güncellemediniz sorun yaşatan varsa ss arkadaşıma atayım yapmadıysa yapmasın veya geri almaya çalışalım hazır yeniyken.

Bir sorun olursa bu telefon için konuya da yazabilir misiniz

Lowe

80+ Bronze
Selamlar aynı telefonu arkadaşıma aldık şarj sorunu var sizde 1.30 saatde dolmuş sanırım, şuan arkadaşımın telefonunda şarjı o sürede %20den %38eçıktı acaba bir ayar yaptınız mı? Ve bu arada arkadaşım yaklaşık 40 kadar güncelleme yapmış hangi güncellemeleri yaptınız ve ayarları ekstra telefonu açtıktan sonra özel bir ayar yaptınız mı?

Bir de kutudan kaç W şarj adaptörü çıktı 15mi 25mi
herhangi bir ayar yapmadım samsungun kendi güncellemeleri yazılım güncellemesi ve uygulama güncellemeleri adaptör 15w
sabah 09:00 gece 00:30 %100'de %100 den 15 e kadar iniyor 2 gündür stabil

Son düzenleme:

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Dün akşam 19 gibi sipariş verdim fiyat 5.500e düşünce şaşırtıcı bir şekilde Eskişehire sabah 10 gibi geldi. Amazonu bu yüzden de çok tercih ediyorum. Bir ios kullanıcısı olarak ilk defa android kullanıcam akşam gidince telefon ile ilgili neler yapmalıyım sırasıyla yazabilecek var mı

aldığım kılıf: link ve ekran koruyucu: link
Hocam ekran koruyucundan memnun musunuz ve tam kapladı mı acaba

Atyxah

80+ Silver
Dün akşam 19 gibi sipariş verdim fiyat 5.500e düşünce şaşırtıcı bir şekilde Eskişehire sabah 10 gibi geldi. Amazonu bu yüzden de çok tercih ediyorum. Bir ios kullanıcısı olarak ilk defa android kullanıcam akşam gidince telefon ile ilgili neler yapmalıyım sırasıyla yazabilecek var mı

gmail varsa play storea onu girmelisin yazılım güncellemesine bak kendine göre özelleştir uygulamalarını felan indir takıl öyle çok bir ayarı yok

Lowe

80+ Bronze

memnunum tam kapladı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ