I AM SHERLOCKED
80+
Selamlar aynı telefonu arkadaşıma aldık şarj sorunu var sizde 1.30 saatde dolmuş sanırım, şuan arkadaşımın telefonunda şarjı o sürede %20den %38eçıktı acaba bir ayar yaptınız mı? Ve bu arada arkadaşım yaklaşık 40 kadar güncelleme yapmış hangi güncellemeleri yaptınız ve ayarları ekstra telefonu açtıktan sonra özel bir ayar yaptınız mı?Telefon dün sabah 11:00 de elime ulaştı telefonu kurup işe gittim geldiğimde kurcaladığım da normal de babama almıştık çok hoşuma gitti ve 6s den bu telefona geçiş yaptım iphone'un ekosistemini bırakıp kamerası iphone 8 plus ve üstüyle kapışamaz gibi hızlı kasma donma vs yok fazla ısınması yok art arda 80 90 a yakın güncelleme ve yükleme yaptım yine kasma veya ısınma yaşamadım ses performansı iyi kamera performansı da tatmin etti ön kamera rezalet ama japonlar gibi yüzünüze bi ton güzelleştirme boya ekliyo nasıl kapatacağımı bulamadım. hızlı şarj ediyor kutudan çıkan adaptör yeterli %18 den %100 e 1 saat 27 dakika da şarj oldu ve sabah 9 dan 11:20 ye kadar sadece %8 lik bi kayıp çok iyi Teşekkür ederim herkese tekrardan @tümen
@tümen Merhabalar siz de almıştınız telefon ulaştı mı şarj konusunda doldurma da bir sorun var mı h. özel bir ayar yaptınız mı?
Bir de kutudan kaç W şarj adaptörü çıktı 15mi 25mi
Son düzenleme: