Neler Yeni

Yardım 5000 TL'ye Alınabilecek En İyi Telefon

Lowe

80+ Bronze
Ekran görüntüsü 2022-06-10 123922.png

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

Lowe

80+ Bronze
trendyoldan mı aldınız hocam bende almayı düşünüyorumda
evet hocam 100 tl fazla vermek istemedim hb den alıp fazla sevmiyorum hem hb yi müşteri memnuniyeti rezalet trendyol yardımcı oluyor en azından farklı satıcı bile olsa hepsiburada da satıcısı hb olmadıktan sonra biz yardım edemiyoruz diyorlar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
evet hocam 100 TL fazla vermek istemedim hb den alıp fazla sevmiyorum hem hb yi müşteri memnuniyeti rezalet trendyol yardımcı oluyor en azından farklı satıcı bile olsa hepsiburada da satıcısı hb olmadıktan sonra biz yardım edemiyoruz diyorlar
hayırlı olsun , teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

swordfish

80+
Hocam hayırlı olsun ama kart limitiniz yeterliyse iptal edip amazondan da alabilirsiniz, aynı fiyat. Çok bir şey fark etmez tabi.

222.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
M52 Kullanıyorum. Birkaç özelliği dışında amiral gemisi. Buglu telefon.
Buglu telefon derken fiyatına göre bulunmaz mı demek istediniz sıkıntıları olduğundan mı.

M52 Demek istiyorum fakat en ufak sorunda BERBAT ÖTESİ servis ve koskoca samsung(!) desteğiyle uğraşmak zorunda kalacağınızı belirteyim kanserliğe on adım yaklaşabilirsiniz. (Tecrübeyle sabittir halihazırda uğraşmaya devam ediyorum)
Samsung servisinden sanırım memnun değilsiniz. M52 için ne dersiniz sorunlu olduğundan değilde sanırım sorun olursa başınız ağrır diyorsunuz.

Alıntıyı görüntüle
Telefonu 3 kere satın aldım o.O2 neyse 22k limit olmasının avantajı 100tl 100 TL dir bu devirde pek bişey etmiyor ama ölücüyüm :F:
Telefon gelince görüşürünüz bir yerden bildirir misiniz şimdi bende benzer bir konu açacağım, arkadaşımada kamera ve 128gb önceliğinde 5kya kadar bir telefon lazım 3-5güne alacak o da aklında ve çevresinde duyduğu xiomi note 9 -10 arası bir şey varmış. onu net soracağım açacağım konuya ekleyeceğim. Şuan M52 yi inceliyorum epeyden eksileri olarak anladığım kadarıyla; Suya-toza dayanıklılığı yok, Optik Görüntü Sabitleme yok(fotoğraf/video çekerken sıkıntı olur mu bilmiyorum olmaması ama önemli diye biliyorum güzel bir görüntü için çekim esnasında oynamada fotoğrafda/videoda bozulmayı engelliyordu, video çekiminde ise EİS var) Kullananlar kamera açısından değerlendirebilir mi? fotoğraf ve video için, çekim esnasında ve sonrasındaki kalite adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni Bir konuda epey desteğinizi bekliyorum uygun kamera açısından sıkıntı yaratmayacak fotoğraf çekimi ve videoda özellikle güzel sonuçlar veren; Normalde p20 ve p20 pro çok beğeniyorum kamera açısından dolu özellikte keşke bir kısmı m52 de de olsa dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,917
Üyeler
164,581
Son üye
Sysee
Top Bottom