evet hocam 100 tl fazla vermek istemedim hb den alıp fazla sevmiyorum hem hb yi müşteri memnuniyeti rezalet trendyol yardımcı oluyor en azından farklı satıcı bile olsa hepsiburada da satıcısı hb olmadıktan sonra biz yardım edemiyoruz diyorlar
evet hocam 100 TL fazla vermek istemedim hb den alıp fazla sevmiyorum hem hb yi müşteri memnuniyeti rezalet trendyol yardımcı oluyor en azından farklı satıcı bile olsa hepsiburada da satıcısı hb olmadıktan sonra biz yardım edemiyoruz diyorlar
M52 Demek istiyorum fakat en ufak sorunda BERBAT ÖTESİ servis ve koskoca samsung(!) desteğiyle uğraşmak zorunda kalacağınızı belirteyim kanserliğe on adım yaklaşabilirsiniz. (Tecrübeyle sabittir halihazırda uğraşmaya devam ediyorum)
Telefon gelince görüşürünüz bir yerden bildirir misiniz şimdi bende benzer bir konu açacağım, arkadaşımada kamera ve 128gb önceliğinde 5kya kadar bir telefon lazım 3-5güne alacak o da aklında ve çevresinde duyduğu xiomi note 9 -10 arası bir şey varmış. onu net soracağım açacağım konuya ekleyeceğim. Şuan M52 yi inceliyorum epeyden eksileri olarak anladığım kadarıyla; Suya-toza dayanıklılığı yok, Optik Görüntü Sabitleme yok(fotoğraf/video çekerken sıkıntı olur mu bilmiyorum olmaması ama önemli diye biliyorum güzel bir görüntü için çekim esnasında oynamada fotoğrafda/videoda bozulmayı engelliyordu, video çekiminde ise EİS var) Kullananlar kamera açısından değerlendirebilir mi? fotoğraf ve video için, çekim esnasında ve sonrasındaki kalite adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni Bir konuda epey desteğinizi bekliyorum uygun kamera açısından sıkıntı yaratmayacak fotoğraf çekimi ve videoda özellikle güzel sonuçlar veren; Normalde p20 ve p20 pro çok beğeniyorum kamera açısından dolu özellikte keşke bir kısmı m52 de de olsa dedim.