Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

IMEI numarası çalındı kullanıma kapanmaması için ne yapmalıyım?

valllahi bizde gençken arkadaş ın yurt dışı telefonuna teknosadan s3 mini nin birinin imeisini çakmıştık arkadaşla allah affetsin teşhir ürünüydü :D
  2. bqrr0595

Telefonumda+18 reklam çıkıyor

sanmam onlardan oldugunu tabi çok absürd sitelerden indirmediyseniz zaten app den de oldugunu sanmam niye ads ınıza etki etsin sizin telefonu kurcalamıstır arkadasınız ilk tenefüste yakasına yapışın bence
  3. bqrr0595

kaçak apk kurulu mu telefonunuzda diye sormuştum üstte
  4. bqrr0595

o sırada virüs napsam temp e ve reg e kendimi sonsuz kez yedeklesem mi yok yok yok o olmaz cok yorucu mitoz bölünüp duruyoruz zaten en iyisi kişisel bilgileri sızdırayım ama hep aynı şeyler namık virüs sen hep böyle yapıyorsun tam bir görev adamısın aş kendini biraz yenilikçi düşün daha etkili...
  5. bqrr0595

hemen bir iki teknolojik alet arat google dan kar lastiği felan arat ads ların hemen değişir zaten bide telefonunu kimsenin elline verme bi daha :)
  6. bqrr0595

3 4 sene olmustur androidi bırakalı ben bırakırken iyiydi güncel sürümleri problemliyse bilmemem teşekkürler geri bildirim için
  7. bqrr0595

android kullanıyorsan youtube venced öneriyorum ben youtube ads için
  8. bqrr0595

adamın derdi var hocam çözüm için istiyorsan eyvallahda bide biz görelim diyorsan :) oda iyi
  9. bqrr0595

umrunda olmaması daha büyük sorun bence ama konu o değil ben soruma cevap alamadım durduk yere pop up şeklinde ekranına mı beliriyor reklamlar chrome da felan mı cıkıyor tarayıcıdaysa biri kurcalamıştır telefonunda sende yapmadım diyorsan :D ama durduk yere ana ekrana reklam cıkıyorsa virüslü...
  10. bqrr0595

genç adamsın olur öyle şeyler :) öncelikle pop up olarak mı cıkıyor reklamlar tarayıcıdan mı onu anlayamadım pop up olarak cıkıyorsa arka plana bir uygulama yüklenmiş olması lazım oda hard resete kadar gider tarayıcıda cıkıoyrsa cookie leri temizleyip adguard dns kullanablrsin
  11. bqrr0595

Ekran kartı sıcaklığı

yanlışım varsa düzeltin ekran kartı üreticileri boşta fanların çalışmamasını fan ömrü ve bakım süresini uzatmak amacıyla o limitleri koyuyor diye biliyorum sizce donanımın ömrüne zararı olmaz mı hava akşı ile ilgili problem olablrmi kasanız da ?
  12. bqrr0595

Bu telefon hala yaşıyormu

benim 2012 de cıkan xperia z yaşıyorsa oda yaşayablr bence
Top Bottom