Neler Yeni

Telefonumda+18 reklam çıkıyor

Ziona

80+ Silver
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim? (Bir arkadaşıma gösterdiğinde bunlar +18 değil ki dedi, çıkan reklamlarda dating filan diyordu işte animasyonlu reklam yani +18den kastım o'ydu)

Son düzenleme:

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim?
+18 den kastın ne

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
Telefonun dns ayarlarını destekliyorsa ayarlara gel arama yerine dns yaz özel dns bölümüne dns.adguard.com yaz tamam de
tarayıcıda ve oyunlardaki reklamları engeller

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İlgi alanınız ne ise Google ona göre reklam öneriyor. Hatırlatmak isterim.

Not: Yine de telefonunuzda reklam engelleyici özelliği bulunan "Özel DNS" kullanmayı deneyebilirsiniz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

Ziona

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgi alanınız ne ise Google ona göre reklam öneriyor. Hatırlatmak isterim.

Not: Yine de telefonunuzda reklam engelleyici özelliği bulunan "Özel DNS" kullanmayı deneyebilirsiniz.
Ben genel olarak Google ve Youtube üzerinden arabalar ve PC ile ilgili araştırmalar yapıyorum onun dışında Lemur tarzı kanallar izliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada da görüldüğü üzere reklam kişileştirme var
Yani o reklamlar sen istediğin için çıkıyor sen o tarz şeylere baktığın için
Bakmıyorum ama :( benim telefonumda arkadaşımın mail adresini açmıştık bı ara ondan kaynaklı olabilir mi?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim?
genç adamsın olur öyle şeyler :) öncelikle pop up olarak mı cıkıyor reklamlar tarayıcıdan mı onu anlayamadım pop up olarak cıkıyorsa arka plana bir uygulama yüklenmiş olması lazım oda hard resete kadar gider tarayıcıda cıkıoyrsa cookie leri temizleyip adguard dns kullanablrsin

Ziona

80+ Silver
genç adamsın olur öyle şeyler :) öncelikle pop up olarak mı cıkıyor reklamlar tarayıcıdan mı onu anlayamadım pop up olarak cıkıyorsa arka plana bir uygulama yüklenmiş olması lazım oda hard resete kadar gider tarayıcıda cıkıoyrsa cookie leri temizleyip adguard dns kullanablrsin
Kanka cidden umrumda bile değil sadece karşıma çıkıp duruyor neyde sorun var anlamıyorum acaba telefonumu birisi mi alıp birşeylere baktı diye şüphelenmeye başladım

Normal reklam olarak

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Kanka cidden umrumda bile değil sadece karşıma çıkıp duruyor neyde sorun var anlamıyorum acaba telefonumu birisi mi alıp birşeylere baktı diye şüphelenmeye başladım

Normal reklam olarak
umrunda olmaması daha büyük sorun bence ama konu o değil ben soruma cevap alamadım durduk yere pop up şeklinde ekranına mı beliriyor reklamlar chrome da felan mı cıkıyor tarayıcıdaysa biri kurcalamıştır telefonunda sende yapmadım diyorsan :D ama durduk yere ana ekrana reklam cıkıyorsa virüslü apk felan kurmussundur

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan

Normal reklam olarak
ss alsana çıktığında bir bakalım

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Telefonun dns ayarlarını destekliyorsa ayarlara gel arama yerine dns yaz özel dns bölümüne dns.adguard.com yaz tamam de
tarayıcıda ve oyunlardaki reklamları engeller
Hocam buraya mı yazmam gerekiyor?
IMG_20220102_011700.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,592
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07