Neler Yeni

Telefonumda+18 reklam çıkıyor

Ziona

80+ Silver
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim? (Bir arkadaşıma gösterdiğinde bunlar +18 değil ki dedi, çıkan reklamlarda dating filan diyordu işte animasyonlu reklam yani +18den kastım o'ydu)

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Telefonunuza sizden başka erişen bir var mı

Yasin Çınar

80+ Bronze
Hocam erkek adamsın olur öyle şeyler biz bizeyiz çekinmene gerek yok bende chrome gizli modda değilken internete vs. yazıyordum sonra letgoda fln hep oyuncak(anladın sen) reklamı çıkıyordu.

Ziona

80+ Silver

Ziona

80+ Silver
Hocam erkek adamsın olur öyle şeyler biz bizeyiz çekinmene gerek yok bende chrome gizli modda değilken internete vs. yazıyordum sonra letgoda fln hep oyuncak(anladın sen) reklamı çıkıyordu.
Ya bana çıkan reklamları bir arkadaşa gönderdiğim zaman +18 değil ki bunlar dedi yani dating app reklamları olmasından dedi sanırım ama bazen animasyonlu reklamlar çıkıyor o rahatsız ediyor

şahin doğan

80+ Platinum
Ya bana çıkan reklamları bir arkadaşa gönderdiğim zaman +18 değil ki bunlar dedi yani dating app reklamları olmasından dedi sanırım ama bazen animasyonlu reklamlar çıkıyor o rahatsız ediyor
telefonu sıfırla geç işte ne uğraşıyorsun rahatsız oluyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom