Telefonumda+18 reklam çıkıyor

Ziona

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,298
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim? (Bir arkadaşıma gösterdiğinde bunlar +18 değil ki dedi, çıkan reklamlarda dating filan diyordu işte animasyonlu reklam yani +18den kastım o'ydu)

Son düzenleme:
Hocam erkek adamsın olur öyle şeyler biz bizeyiz çekinmene gerek yok bende chrome gizli modda değilken internete vs. yazıyordum sonra letgoda fln hep oyuncak(anladın sen) reklamı çıkıyordu.

Hocam erkek adamsın olur öyle şeyler biz bizeyiz çekinmene gerek yok bende chrome gizli modda değilken internete vs. yazıyordum sonra letgoda fln hep oyuncak(anladın sen) reklamı çıkıyordu.
Ya bana çıkan reklamları bir arkadaşa gönderdiğim zaman +18 değil ki bunlar dedi yani dating app reklamları olmasından dedi sanırım ama bazen animasyonlu reklamlar çıkıyor o rahatsız ediyor

Ya bana çıkan reklamları bir arkadaşa gönderdiğim zaman +18 değil ki bunlar dedi yani dating app reklamları olmasından dedi sanırım ama bazen animasyonlu reklamlar çıkıyor o rahatsız ediyor
telefonu sıfırla geç işte ne uğraşıyorsun rahatsız oluyorsan

Geri