Neler Yeni

Telefonumda+18 reklam çıkıyor

Ziona

80+ Silver
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim? (Bir arkadaşıma gösterdiğinde bunlar +18 değil ki dedi, çıkan reklamlarda dating filan diyordu işte animasyonlu reklam yani +18den kastım o'ydu)

Son düzenleme:

Ziona

80+ Silver
Kimse sorunu çözemicek sanırım en iyisi bu telefonu satıp iph se almak

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
3 4 sene olmustur androidi bırakalı ben bırakırken iyiydi güncel sürümleri problemliyse bilmemem teşekkürler geri bildirim için
Bende çaresizlikten kullanmıştım bi aralar fakat arkada sürekli bi servis calisiyor microg diye o yüzden kaldırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse sorunu çözemicek sanırım en iyisi bu telefonu satıp iph se almak
Kardeşim özel dns ayarını yap işte

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
hemen bir iki teknolojik alet arat google dan kar lastiği felan arat ads ların hemen değişir zaten bide telefonunu kimsenin elline verme bi daha :)

Ziona

80+ Silver
hemen bir iki teknolojik alet arat google dan kar lastiği felan arat ads ların hemen değişir zaten bide telefonunu kimsenin elline verme bi daha :)
Bi arkadaşa emanet etmiştim okulda okulum değişmeden önce sanırım o yaptı telefonda şifre yoktu bizim sınıfa arama yapılacak denmişti ben de ona emanet etmiştim sanırım ondan oldu

Bayadır ben ekran kartı araştırması içindeyim neden değişmedi hâlâ :(

Kadir_1987

80+ Silver
Hocam reklamlar kullanıcıya özel geliyor. Farklı işlerinizi gizli sekmeden 1 kere bile yapmadıysanız çıkması normal. Geçmişinizi vs temizlemeyi denediniz mi?
Bu işleri çok iyi biliyorsun canım ;)

Bi arkadaşa emanet etmiştim okulda okulum değişmeden önce sanırım o yaptı telefonda şifre yoktu bizim sınıfa arama yapılacak denmişti ben de ona emanet etmiştim sanırım ondan oldu

Bayadır ben ekran kartı araştırması içindeyim neden değişmedi hâlâ :(
Evi polis basar ve şu suç örgütü ile bu telefondan görüşme sağlamışsınız ve o yüzden tutuklusunuz derler.
Ve cılız bir ses ; abi vallaha ben aramadım komşunun çocuğu aramış !
Hiç farkı yok :)

Ziona

80+ Silver
Bu işleri çok iyi biliyorsun canım ;)

Evi polis basar ve şu suç örgütü ile bu telefondan görüşme sağlamışsınız ve o yüzden tutuklusunuz derler.
Ve cılız bir ses ; abi vallaha ben aramadım komşunun çocuğu aramış !
Hiç farkı yok :)
Poliste Google mi oluyor :/

Yeter bu Google cidden can sıkıcı bir hale getiriyor olayı basmıyorum işte gösterme daha ne anlamı var yani

Ziona

80+ Silver
Bende çaresizlikten kullanmıştım bi aralar fakat arkada sürekli bi servis calisiyor microg diye o yüzden kaldırdım

Kardeşim özel dns ayarını yap işte
Nasıl kaydetcem sağda solda hiç bi buton yok

Ekler

• Screenshot_2022-01-02-01-38-34-00.jpg
    Screenshot_2022-01-02-01-38-34-00.jpg
    80.4 KB · Hit: 28

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Ben genel olarak Google ve Youtube üzerinden arabalar ve PC ile ilgili araştırmalar yapıyorum onun dışında Lemur tarzı kanallar izliyorum

Bakmıyorum ama :( benim telefonumda arkadaşımın mail adresini açmıştık bı ara ondan kaynaklı olabilir mi?
Avast indirip bı taratirmisin

Top Bottom