Telefonumda+18 reklam çıkıyor

Ziona

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,298
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim? (Bir arkadaşıma gösterdiğinde bunlar +18 değil ki dedi, çıkan reklamlarda dating filan diyordu işte animasyonlu reklam yani +18den kastım o'ydu)

Son düzenleme:
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim?
+18 den kastın ne

Telefonun dns ayarlarını destekliyorsa ayarlara gel arama yerine dns yaz özel dns bölümüne dns.adguard.com yaz tamam de
tarayıcıda ve oyunlardaki reklamları engeller

İlgi alanınız ne ise Google ona göre reklam öneriyor. Hatırlatmak isterim.

Not: Yine de telefonunuzda reklam engelleyici özelliği bulunan "Özel DNS" kullanmayı deneyebilirsiniz.

İlgi alanınız ne ise Google ona göre reklam öneriyor. Hatırlatmak isterim.

Not: Yine de telefonunuzda reklam engelleyici özelliği bulunan "Özel DNS" kullanmayı deneyebilirsiniz.
Ben genel olarak Google ve Youtube üzerinden arabalar ve PC ile ilgili araştırmalar yapıyorum onun dışında Lemur tarzı kanallar izliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada da görüldüğü üzere reklam kişileştirme var
Yani o reklamlar sen istediğin için çıkıyor sen o tarz şeylere baktığın için
Bakmıyorum ama :( benim telefonumda arkadaşımın mail adresini açmıştık bı ara ondan kaynaklı olabilir mi?

Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim?
genç adamsın olur öyle şeyler :) öncelikle pop up olarak mı cıkıyor reklamlar tarayıcıdan mı onu anlayamadım pop up olarak cıkıyorsa arka plana bir uygulama yüklenmiş olması lazım oda hard resete kadar gider tarayıcıda cıkıoyrsa cookie leri temizleyip adguard dns kullanablrsin

genç adamsın olur öyle şeyler :) öncelikle pop up olarak mı cıkıyor reklamlar tarayıcıdan mı onu anlayamadım pop up olarak cıkıyorsa arka plana bir uygulama yüklenmiş olması lazım oda hard resete kadar gider tarayıcıda cıkıoyrsa cookie leri temizleyip adguard dns kullanablrsin
Kanka cidden umrumda bile değil sadece karşıma çıkıp duruyor neyde sorun var anlamıyorum acaba telefonumu birisi mi alıp birşeylere baktı diye şüphelenmeye başladım

Normal reklam olarak

Kanka cidden umrumda bile değil sadece karşıma çıkıp duruyor neyde sorun var anlamıyorum acaba telefonumu birisi mi alıp birşeylere baktı diye şüphelenmeye başladım

Normal reklam olarak
umrunda olmaması daha büyük sorun bence ama konu o değil ben soruma cevap alamadım durduk yere pop up şeklinde ekranına mı beliriyor reklamlar chrome da felan mı cıkıyor tarayıcıdaysa biri kurcalamıştır telefonunda sende yapmadım diyorsan :D ama durduk yere ana ekrana reklam cıkıyorsa virüslü apk felan kurmussundur

Normal reklam olarak
ss alsana çıktığında bir bakalım

Telefonun dns ayarlarını destekliyorsa ayarlara gel arama yerine dns yaz özel dns bölümüne dns.adguard.com yaz tamam de
tarayıcıda ve oyunlardaki reklamları engeller
Hocam buraya mı yazmam gerekiyor?
IMG_20220102_011700.jpg

Geri