Neler Yeni

Telefonumda+18 reklam çıkıyor

Ziona

80+ Silver
Öncelikle şunu belirtmek isterim +18 sitelere vs. girmiyorum, wp mesajlarında arkadaşlar arasında bazen küfürlü konuşmalar geçebiliyor onlardan mı kaynaklı bilmiyorum. Reklam derken yani youtubede, sahibinden'de filan dolaşırken çıkıyor nasıl engelleyebilirim? (Bir arkadaşıma gösterdiğinde bunlar +18 değil ki dedi, çıkan reklamlarda dating filan diyordu işte animasyonlu reklam yani +18den kastım o'ydu)

Son düzenleme:

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Aslında mantıklı siz arka planda virüs olup bunları arattığını mı düşünüyorsunuz yani yargılamak değil amacım merak ettim
o sırada virüs
napsam temp e ve reg e kendimi sonsuz kez yedeklesem mi
yok yok yok o olmaz cok yorucu mitoz bölünüp duruyoruz zaten en iyisi kişisel bilgileri sızdırayım
ama hep aynı şeyler namık virüs sen hep böyle yapıyorsun tam bir görev adamısın aş kendini biraz yenilikçi düşün daha etkili bir yerleşme biçimi bulmalıyım buldum eşeyli üreme insanlardan öğreneyim ben bi bunu :D

Ziona

80+ Silver
o sırada virüs
napsam temp e ve reg e kendimi sonsuz kez yedeklesem mi
yok yok yok o olmaz cok yorucu mitoz bölünüp duruyoruz zaten en iyisi kişisel bilgileri sızdırayım
ama hep aynı şeyler namık virüs sen hep böyle yapıyorsun tam bir görev adamısın aş kendini biraz yenilikçi düşün daha etkili bir yerleşme biçimi bulmalıyım buldum eşeyli üreme insanlardan öğreneyim ben bi bunu :D
Yok hayır ciddiyim DNS ayarlarımı kendi uygulamaları için reklam çıkaracak şekilde ayarlamış olabilirler

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

Ziona

80+ Silver

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Buldum VPN ayarlarından ayarlıyormuşum sağ olun DNS ayarlamayı söylediğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spotify ve Youtube music APK olarak indirdim
sanmam onlardan oldugunu tabi çok absürd sitelerden indirmediyseniz zaten app den de oldugunu sanmam niye ads ınıza etki etsin sizin telefonu kurcalamıstır arkadasınız ilk tenefüste yakasına yapışın bence

Ziona

80+ Silver
sanmam onlardan oldugunu tabi çok absürd sitelerden indirmediyseniz zaten app den de oldugunu sanmam niye ads ınıza etki etsin sizin telefonu kurcalamıstır arkadasınız ilk tenefüste yakasına yapışın bence
Okulum değiştiği için görüşemiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fabrika ayarlarına sıfırlasam düzelir mi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

şahin doğan

80+ Platinum
evet kesinlikle sen girmiyorsun :D

şahin doğan

80+ Platinum
Hay bu konuyu açtığım zamana... Sen benden daha iyi mi bileceksin? Senin bana giriyorsun demen benim o tarz saçma sapan iğrenç sitelere girdiğini mi gösteriyor :D?
benim cümlem de sen giriyorsun gibi bir şey var mı ? bende senin girmediğini söylüyorum işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,624
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom