Neler Yeni

Ekran kartı sıcaklığı

dgn67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğan Mnv
Dün de buna benzer bir konu açmıştım. Ekran kartım google ve boşta iken 55-60 derece arası oluyor. Tüm ayarları ve kasa temizliğini yaptım bunu düşüremedim. Oyunda ultra ayarlarda en fazla 70-72 derece görüyor ama boşta bu kadar olması çok saçma geliyor. Yükte olan sıcaklığı daha belirleyici ama sistemi ilk aldığımda bu durum böyle değildi
GPU : RTX 2060 GAMING Z

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dün de buna benzer bir konu açmıştım. Ekran kartım google ve boşta iken 55-60 derece arası oluyor. Tüm ayarları ve kasa temizliğini yaptım bunu düşüremedim. Oyunda ultra ayarlarda en fazla 70-72 derece görüyor ama boşta bu kadar olması çok saçma geliyor. Yükte olan sıcaklığı daha belirleyici ama sistemi ilk aldığımda bu durum böyle değildi
Sıcak falan değil, 0 RPM yani fanlar dönmüyor boşta.
O yüzden böyle oluyor, bende de öyle.
Dert etme sıcak değil zaten.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Boşta iken fanları çalıştırın.
yanlışım varsa düzeltin ekran kartı üreticileri boşta fanların çalışmamasını fan ömrü ve bakım süresini uzatmak amacıyla o limitleri koyuyor diye biliyorum sizce donanımın ömrüne zararı olmaz mı
hava akşı ile ilgili problem olablrmi kasanız da ?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
yanlışım varsa düzeltin ekran kartı üreticileri boşta fanların çalışmamasını fan ömrü ve bakım süresini uzatmak amacıyla o limitleri koyuyor diye biliyorum sizce donanımın ömrüne zararı olmaz mı

Ömrümü kısaltmaz aksine fanların ömrünü uzatır.

dgn67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğan Mnv

3 FAN+ ARKA ALANDA EGZOZ fan var hocam. Arkadaşların dediği gibi kontrol ettim 0 rpm ile çalışıyor

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Pc hamamda değilse boşta 55-60 derece görmesi normal değil mining virüs olabilir boşta gpu kullanımı kaç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,588
Üyeler
161,095
Son üye
elynnnnn
Top Bottom