Arkadaşların dediği gibi orijinalden şaşma rova hiç kullanmadım deji bataryayı başka cihazlarda kullandım ilk 6 ay güzel performans veriyor sonrasında hızlıca düşüyor
Telefona hard reset atarsanız faydası olabilir oneui 6.1 sonrası hard reset attım hala aynı süreleri alıyorum 7-8 saat ekran süresi 15-16 saat bekleme süresi
15-20 altına çok düşürme yeter. Gece şarja bırakınca telefon şarj olduğunda akım tamamen kesilmiyor 0'a yaklaşıyor bunu battery guru indirip görebilirsiniz
Meizu X8 ve Mi 8 cihazlarımın arka kapağını fön makinesin sıcak moduyla açmıştım dene istersen fakat köşelere tut telefon ortasına batarya kısmına çok tutma bence
Bu fiyatlara çok telefon yok maalesef. Alacağın tr garantili telefonlardan kat kat daha iyi olur babam kullanıyor şuanlık memnunlar arkadaşın dediği gibide sim konusunda sıkıntı olmaz neden olsun
Farklı bir postta ip13 pro'nun 8500 liraya satıldığını gördüm yurtdışı kayıtlı bile olsa bu kadar düşük fiyatta olmasının imkanı yok .Büyük ihtimalle çakma cihaz satıyorlar