Arama sonuçları: *

1. E

iPhone IMEI kayıt yöntemleri nelerdir?

Sadece 2 aylık geçici uzatma var hocam kayıt yok
  2. E

İphone 11 Pro batarya önerisi

Arkadaşların dediği gibi orijinalden şaşma rova hiç kullanmadım deji bataryayı başka cihazlarda kullandım ilk 6 ay güzel performans veriyor sonrasında hızlıca düşüyor
  3. E

s23 ultra şarj problemi

Telefona hard reset atarsanız faydası olabilir oneui 6.1 sonrası hard reset attım hala aynı süreleri alıyorum 7-8 saat ekran süresi 15-16 saat bekleme süresi
  4. E

Telefon Şarjını 100 yapmak zararli mi?

15-20 altına çok düşürme yeter. Gece şarja bırakınca telefon şarj olduğunda akım tamamen kesilmiyor 0'a yaklaşıyor bunu battery guru indirip görebilirsiniz
  5. E

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

Yd 13 pro ne kadar?
  6. E

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

SD 8gen 2'li s23 6-6.30 anca alıyor Exynos 2200'un 5-5.30 saat alması normal değil mi?
  7. E

IMEI nezaman acilacak

2-3 güne açılır herhalde
  8. E

Öneri Yeni telefon kusurlu mu değil mi değişim yaptırmalı mıyım?

Animasyona pek benzemiyor muhtemelen panelle alakalıdır satıcı cevaplamış zaten endişeye gerek yok o zaman
  9. E

Öneri Yeni telefon kusurlu mu değil mi değişim yaptırmalı mıyım?

Bir daha olursa değişim talep edin bence
  10. E

Yardım Telefonum zararmı gördü?

1 kereden ne olacak hocam
  11. E

Öneri Samsung Galaxy S23 Ekran Süresi İyileştirme (Nerdeyse Tüm Samsunglar İçin Uygulanabilir)

6 saat kullanıp 60 hz olacağına 120 olsun 4-5 saat olsun
  12. E

Isı Tabancası Olmadan Telefon Arka Kapağını Nasıl Açarım

Meizu X8 ve Mi 8 cihazlarımın arka kapağını fön makinesin sıcak moduyla açmıştım dene istersen fakat köşelere tut telefon ortasına batarya kısmına çok tutma bence
  13. E

Yardım Yurtdışı Telefonların - / +'ları nelerdir ?

Bu fiyatlara çok telefon yok maalesef. Alacağın tr garantili telefonlardan kat kat daha iyi olur babam kullanıyor şuanlık memnunlar arkadaşın dediği gibide sim konusunda sıkıntı olmaz neden olsun
  14. E

Çözüldü✓ Telefonum İnternete Bağlı Ama İnternet Yok (...)

İstanbulda patlama olduğu için erişim engeli (?) var sanırım
  15. E

whatsapp coktu mu sizde

Bende de gitmiyor
  16. E

Ucuz tek hatlı iphone

Farklı bir postta ip13 pro'nun 8500 liraya satıldığını gördüm yurtdışı kayıtlı bile olsa bu kadar düşük fiyatta olmasının imkanı yok .Büyük ihtimalle çakma cihaz satıyorlar
  17. E

Deji batarya hakkında yorumlarınız

Hiç oyun oynamadımda birden düşmesi garip geldi
Top Bottom