geçmiş olsunslink marka bir powerbank ile telefonumu sarj ettim mecburi olarak herhangi bir sıkıntı olurmu
bir şey olmaz düzenli olarak Olmadıkça aynı Zamanda bizde de S Link akım korumalı priz var şimdiye kadar tek sıkıntısı açma kapama düğmesi sertleşti o kadarHocam dalgamı geçiyorsunuz
Hocam bir power bank 65e kadar sarj ettim bataryanın ömrü gitti diyorlar sinir krizi geçiriyorum burda kamera şakası felanmıbir şey olmaz düzenli olarak Olmadıkça aynı Zamanda bizde de S Link akım korumalı priz var şimdiye kadar tek sıkıntısı açma kapama düğmesi sertleşti o kadar
Saolun hocam üstteki arkadaşlar sacma sacma gecmis olsun yazmislar detay vermeden sinirlerim bozuldubir şey olmaz
1 kereden bir sey olmaz ancak yinede uzun vade de daha kaliteli markalar kullanmani oneririm aksi takdir de yukardaki yorumlar gercege donebilir :dHocam bir power bank 65e kadar sarj ettim bataryanın ömrü gitti diyorlar sinir krizi geçiriyorum burda kamera şakası felanmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saolun hocam üstteki arkadaşlar sacma sacma gecmis olsun yazmislar detay vermeden sinirlerim bozuldu
powerbank telefona zararli degil "dandik" markali powerbankler zararli hocam s-link urunlerini tavsiye etmem hatta cogu kisi etmez.Powerbank telefona zararlımı hocam
S-Link zararlımı hocam? yav annem verdi annem çok rahat bir insan bu konuda ben aşırı pimpiriğim anneme bu konuda çok sinir oluyorum neyse.powerbank telefona zararli degil "dandik" markali powerbankler zararli hocam s-link urunlerini tavsiye etmem hatta cogu kisi etmez.