Neler Yeni

Yardım Telefonum zararmı gördü?

Livaković

80+ Silver
slink marka bir powerbank ile telefonumu sarj ettim mecburi olarak herhangi bir sıkıntı olurmu

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
1 kereden ne olacak hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
kerem erikci

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hocam dalgamı geçiyorsunuz
bir şey olmaz düzenli olarak Olmadıkça aynı Zamanda bizde de S Link akım korumalı priz var şimdiye kadar tek sıkıntısı açma kapama düğmesi sertleşti o kadar

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir şey olmaz düzenli olarak Olmadıkça aynı Zamanda bizde de S Link akım korumalı priz var şimdiye kadar tek sıkıntısı açma kapama düğmesi sertleşti o kadar
Hocam bir power bank 65e kadar sarj ettim bataryanın ömrü gitti diyorlar sinir krizi geçiriyorum burda kamera şakası felanmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun hocam üstteki arkadaşlar sacma sacma gecmis olsun yazmislar detay vermeden sinirlerim bozuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Atakan Öndaş
Hocam bir power bank 65e kadar sarj ettim bataryanın ömrü gitti diyorlar sinir krizi geçiriyorum burda kamera şakası felanmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun hocam üstteki arkadaşlar sacma sacma gecmis olsun yazmislar detay vermeden sinirlerim bozuldu
1 kereden bir sey olmaz ancak yinede uzun vade de daha kaliteli markalar kullanmani oneririm aksi takdir de yukardaki yorumlar gercege donebilir :d

Livaković

80+ Silver
powerbank telefona zararli degil "dandik" markali powerbankler zararli hocam s-link urunlerini tavsiye etmem hatta cogu kisi etmez.
S-Link zararlımı hocam? yav annem verdi annem çok rahat bir insan bu konuda ben aşırı pimpiriğim anneme bu konuda çok sinir oluyorum neyse.

Top Bottom