- Reaksiyon skoru
- 1,360
Orijinal sarj aletimden yanık kokuları gelmesi sebebi ile yeni bir sarj aleti arayisina girdim samsung ep-ta 800 modelini önerdi fakat hiçbir yerdr satılmıyordu x modeli satılıyor oda pahalıydı bende söyle bir model buldum yine samsungun orijinal ürününü D%R satıcısıntan bugün satın aldım cihazım a23 6gb ramlık versiyonu herhangi bir uyum problemi yaşarmıyım model bu
Samsung EP-T1510X Type-C 15 W Şarj Aleti
Birde ekstra olarak slink marka bir powerbank ile telefonumu sarj ettim mecburi olarak herhangi bir sıkıntı olurmu
Yanık veya plastik kokusu olduğunu anlamam 1 kere tam 100 sarja dolduktan sonra koktugunu farkettim patlama olmarı herhalde cihaz çalışıyor sarj aleti son ömürlerini yasiyor herhalde patlamarı ama patlamaha aday gibi duruyor cihaz zarar görmüşmüdür?
Samsung EP-T1510X Type-C 15 W Şarj Aleti
Birde ekstra olarak slink marka bir powerbank ile telefonumu sarj ettim mecburi olarak herhangi bir sıkıntı olurmu
Yanık veya plastik kokusu olduğunu anlamam 1 kere tam 100 sarja dolduktan sonra koktugunu farkettim patlama olmarı herhalde cihaz çalışıyor sarj aleti son ömürlerini yasiyor herhalde patlamarı ama patlamaha aday gibi duruyor cihaz zarar görmüşmüdür?